Головна Новини Зірки персона Відомого українського співака викликали в ТЦК: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого українського співака викликали в ТЦК: що сталося

Павло Зібров розповів як оновлював дані в ТЦК

10 червня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

66-річний український виконавець  Павло Зібров поділивсь  інформацією, як він особисто  приходив до ТЦК. Взявши з собою музикантів  військового оркестру, з яким записував оновлену версію  пісні "Хрещатик".

Відомого українського співака викликали в ТЦК: що сталося

Павло Зібров (фото з відкритих джерел)

Як розповідає Зібров, його  покликали до територіального центру комплектування, щоб уточнити дані в той день, коли співак з колективом  оркестру  готував кліп  для оновленої  пісні.

"Кажуть: "ще потрапляєте під той вік, коли треба відмітитися". Тому я беру "банду" з духовими дудками, військових, зі мною 40 осіб і ми під "Хрещатик" ідемо під ТЦК оновлювати дані. Там усі розбіглися", — поділивсь Зібров, даючи  інтерв'ю програмі "Ранок у великому місті".

"Мені сказали, що я придатний. Та й українські дівчата під час гастролей сказали: "Годен ви, Павло Миколайович, годен ще", — завершив артист.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український "Холостяк" відповів, чи піде воювати, якщо отримає повісткуПопулярний ведучий ТВ та герой шоу "Холостяк-9" Микита Добринін,   що вже  розбігся з Дашею Квітковою, щиро відповів, чи піде в армію, щоб  боротись  з російськими  загарбниками.  При цьому, телеведучий сказав, що до цього часу  повістки  не отримував. 

Він не виключає, що йому потрібно буде йти  воювати. Як він стверджує, вибору не залишилось, і всі  хлопці мусять взяти до рук зброю. При цьому, Добринін  каже, що він має  певні проблеми із станом здоров’я, проте    не буде вишукувати  довідки, щоб таким чином  не бути мобілізованим.

Ще Микита розповів, що  тепер  на лінії фронту  воює  його двоюрідний брат, якого "Холостяк"  в усьому  підтримує, беручись за організацію  зборів для придбання військовим всього необхідного.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини