Головна Новини Зірки персона Відомого українського ведучого на вокзалі зупинили ТЦК
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого українського ведучого на вокзалі зупинили ТЦК

Решетник розповів, що у нього всього лише перевірили документи, а потім відпустили

26 січня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

Зірку телебачення, ведучого шоу "Холостяк" Григорія  Решетника і в   Одесі, куди він поїхав, знайшли співробітники ТЦК. На вокзалі його побачили  городяни і запитували, невже його також  зупиняли. На це Решетник  відповів: "Звичайно".

Відомого українського ведучого на вокзалі зупинили ТЦК

Григорій Решетник (фото з відкритих джерел)

Про цей випадок зірка телебачення розповіла в соціальних мережах. Григорій  Решетник написав, що в нього  тільки перевіряли документи, а потім  попрощались ще й  побажали гарного дня.

"Сьогодні на вокзалі до мене підійшли представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Дуже професійно, інтелігентно і коректно попросили пред'явити документи. Потім впізнали, але це не змінило процес перевірки. Переконавшись, що всі документи в нормі – хлопці побажали гарного робочого дня", -  розповів  ведучий.

Решетник   переконаний, що ситуації  складаються по різному,  проте всі  мають з повагою ставитись до законів.

"Я дорослий хлопець, і розумію, що ситуації бувають різними... Я розповів свою історію. Однак вважаю, що ми з повагою повинні ставитися до закону і тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілося б, щоб не тільки прості українці жили за законами", -  підсумував  Решетник.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український ведучий відповів, чи піде на фронтЗа словами знаного телеведучого та продюсера Юрія Горбунова, чесно він без роздумів  відправиться  на лінію  фронту,  коли   буде мати на руках повістку. Відповідаючи на  запитання Аліни Доротюк, телеведучий сказав, що ніколи не вмів стріляти, але коли буде потрібно, він буде  вчитись тримати в руках автомат.

Знаний  те ведучий зараз переконаний, що має можливість  реалізувати  багато корисних справ для українських військовослужбовців. Але,  коли і йому потрібно буде йти в армію, то відправиться  і він.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини