Головна Новини Зірки персона Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує про свій вибір на "Холостячці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує про свій вибір на "Холостячці"

Українська актриса Ксенія Мішина розповіла, чи шкодує, що на проекті "Холостячка" обрала Олександра Еллерта, а не Тригубенка

17 січня 2022, 20:55 comments9710
Поділіться публікацією:








Популярна українська актриса, головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує вона про те, що у фіналі проекту сказала "так" гумористу Олександру Еллерту, а не Олексію Тригубенко.

Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує про свій вибір на "Холостячці"

Ксенія Мішина | Фото: @misha.k.ua

У новому інтерв'ю Dorotye знаменитість розповіла, що почуття до Олександра Еллерта у неї з'явилися майже з першого погляду, але вона придивлялася до чоловіків і намагалася знайти того, з ким вона бачить майбутнє. В підсумку у фіналі "Холостячки" опинився комік Олександр Еллерт та бізнесмен Олексій Тригубенко.

Мішина зауважила, що в Олексії їй дуже подобалася постійність, стабільність, харизматичність, але її серце схилялося до Олександра. І навіть попри те, що зараз вони з автором студії "Квартал 95" не разом, вона не шкодує, що обрала його у фіналі проекту.

Актриса зізналася, що проект "Холостячка" подарував їй дуже багато яскравих емоцій та незабутніх моментів, вона справді певний проміжок часу була закохана в Олександра та щаслива з ним.

"Я реально закохалася в Сашка. Я повністю усвідомлювала, кого я обрала", — заявила Ксенія Мішина.

Нагадаємо, що 32-річна популярна актриса Ксенія Мішина не приховуватиме того, що на цей час вони з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом не разом. У програмі "Світське життя" знаменитість вперше назвала причини їхнього розставання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська актриса Ксенія Мішина минулого місяця відпочила в ОАЕ, де блиснула стрункою фігурою у чорному купальнику.

Читайте також, фіналіст "Холостячки" Олексій Тригубенко розповів, як пережив відмову Ксенії Мішиної.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

муля

20 січня 2022, 00:01

как можно было выбрать это мурло - эллерта? какой у Вас Мишина извращенный вкус. он скорее всего похож на пидераста, чем на героя - любовника.


Новини