Головна Новини Зірки персона Відому американську акторку пограбували: у Лілі Коллінз зникла річ, вартістю понад 3 мільйони гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому американську акторку пограбували: у Лілі Коллінз зникла річ, вартістю понад 3 мільйони гривень

Невдалий відпочинок: зірка фільму "Емілі в Парижі" та американська акторка Лілі Коллінз стала жертвою крадіжки

15 травня 2023, 14:40
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Daily Mail.

Відому американську акторку пограбували: у Лілі Коллінз зникла річ, вартістю понад 3 мільйони гривень

Лілі Коллінз пограбували. Фото з відкритих джерел

Вікенд у розкішному готелі Лос-Анджелеса виявився провальним для 34-річної американської зірки Лілі Коллінз. Після спа-процедур в Західному Голлівуді вона ледь не знепритомніла від порожньої комірки у камері схову, де зірка залишила усі цінні речі, перед походом на процедури.

У правоохоронних органах заявили, що в акторки викрали більше  "десяти тисяч доларів".  Розслідуванням інциденту займається департамент шерифа округу Лос-Анджелес.

Серед втраченого була і обручка зірки. Це найбільше засмутило знаменитість, адже, як зауважила Лілі "вона була такою, про яку я мріяла". За даними видання, вартість коштовності сягає понад 65 000 фунтів стерлінгів (більше 3 мільйонів гривень).

Як нагадаємо, Лілі Коллінз оголосила про заручини із режисером Чарлі Макдавеллом восени 2020, тоді вона написала:

"Я чекала на тебе все своє життя, і я не можу дочекатися, щоб провести наше життя разом..." — зауважила вона під опублікованими фото, зробленими під час заповітної пропозиції.

У 2021 році пара одружилася. Щодо неприємного інциденту,  - наразі, поліція робить усе можливе, аби повернути коштовності та кошти американської акторки. Проте, поки-що все безрезультатно.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Хуліганство на схилі літ: актрису Сюзен Серендон з фільму "Синій жук" заарештували у Нью-Йорку 76-річна американська зірка потрапила під арешт: її та ще 7 людей забрали працівники поліції у центрі Нью-Йорка. Це сталося під час акції протесту.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Влада Балі хоче обмежити масовий туризм на сотню років: усе через росіян. На мальовничому Балі обговорюють можливість запровадити квоти на в’їзд для іноземних туристів на найближчі 100 років. Усе задля того, аби знизити ризик зневажання місцевих законів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини