Головна Новини Зірки персона Відому співачку за обличчя вкусила змія: що сталося (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому співачку за обличчя вкусила змія: що сталося (ВІДЕО)

Американська співачка Maeta постраждала під час знімання свого кліпу: її за підборіддя вкусила чорна змія

26 грудня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Неприємний інцидент стався з американською виконавицею Maeta, яка готувала для своїх шанувальників нову відеороботу, до якої залучила змій. Одна з них вкусила співачку за підборіддя.

Відому співачку за обличчя вкусила змія: що сталося (ВІДЕО)

Певица Maeta / Фото: instagram.com/maetasworld

Цією історією поділилася сама артистка у своєму Insta-blog, опублікувавши чорно-біле відео, на якому видно, як змія кусає її за обличчя. На кадрі виконавиця лежить у напівпрозорому чорному боді з великим вирізом в області декольте, а по ній повзає чорна змія. Коли на співачку хотіли покласти ще одного плазуна, Maeta різко сіпнулася та перекинулася на бік, бо плазун вкусила її за підборіддя.

Знаменитість із гумором відреагувала на інцидент, зазначивши, що для створення нового кліпу готова піти навіть на таке. Зараз зі співачкою все добре, вона продовжує займатися творчістю та ділитися новими фотографіями у мережі.

Нагадаємо, що турецька блогерка трагічно загинула під час знімання нового ролика. Дівчина випадково настала на покрівлю, яка була погано закріплена, і провалилася. Вона впала із висоти близько 50 метрів. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська виконавиця MamaRika здивувала шанувальників приголомшливим зізнанням. Так, вона розповіла, що під час знімання кліпу на пісню "Кохання не вірить цифрам" мало не згоріла, тому що близько підійшла до вогнища.

Читайте також, що відома американська зірка Кеті Перрі опинилася у неприємній ситуації — на зніманні вокального шоу їй стало погано, і вона зомліла. Виявилося, що у приміщенні стався витік газу і запах був дуже інтенсивним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини