Головна Новини Зірки персона "Він був для мене найкращим другом": Аліна Гросу зізналася, що їй не вистачає колишнього чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він був для мене найкращим другом": Аліна Гросу зізналася, що їй не вистачає колишнього чоловіка

Зірка розповіла, що розлучення їй далося важко

17 грудня 2020, 22:10 comments1267
Поділіться публікацією:

Популярна виконавиця в інтерв'ю виданню "Телеграф" розповіла про ті подробиці свого життя, про які до сих пір говорити не наважувалася. Так, знаменитість вперше поділилася, що рішення про розлучення було поспішним. Гросу пояснила, що в їхніх стосунках були різні періоди: вони то сходилися, то знову розлучалися.

"Він був для мене найкращим другом": Аліна Гросу зізналася, що їй не вистачає колишнього чоловіка

Аліна Гросу. Фото: lux.fm

"Ми розходилися, потім мирилися. Щоб стосунки ставали міцнішими, потрібно їх розвивати, переходити на новий рівень. Весілля було таким кроком, а далі ми не впоралися.

Я втратила не тільки чоловіка, але і товариша. Він був для мене найкращим другом, з яким я була собою. Цього мені не вистачає. Складно побудувати стосунки на довірі, розумінні та повазі. До слова, з хлопчиками мені завжди було простіше дружити, ніж з дівчатками. З ними нічого не потрібно ділити", — сказала артистка.

Вона не стала приховувати, що їй досі важко після розлучення з чоловіком. Аліна зізнається, що не має наміру ображатися на колишнього чоловіка або в чомусь його звинувачувати. Просто так сталося, що вони по-різному дивилися на життя. Про те, чи є у неї зараз новий обранець, співачка поки розповідати не хоче. Нехай шанувальники поки помучаться здогадками, додала вона.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, розведена Аліна Гросу раптом заговорила про другий шлюб. 25-річна співачка зізналася, що її казкове життя з російським бізнесменом Олександром Комковим не протрималося навіть року. З ініціативи молодого хлопця пара почала жити окремо і потім, як виявилося, у Олександра з'явилася інша жінка. Артистка зізналася, що свого екс-чоловіка як коханого відпустила давно, але їй складно було забути його як людину, з якою вона була на зв'язку практично 24 години на добу протягом п'яти років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Прохожий

18 грудня 2020, 09:18

Кому ты впёрлась, чтобы кто-то мучился догадками..звездулька..


Новини