Головна Новини Зірки персона "Він мовчав": учасник "Холостячки" прокоментував скандал навколо "зради" на проекті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він мовчав": учасник "Холостячки" прокоментував скандал навколо "зради" на проекті

Олександр Еллерт прокоментував вчинок свого друга Андрія Рибака

7 грудня 2020, 21:19 comments3526
Поділіться публікацією:

Учасник реаліті "Холостячка" і автор студії "Квартал 95" Олександр Еллерт поділився своїми думками з приводу того сканадалу, який розгорівся навколо його друга і учасника шоу Андрія Рибака. Як з'ясувалося в сьомому випуску, у Андрія були стосунки з дівчиною, коли він йшов на проект. Більш того, він пообіцяв їй не закохуватися в "холостячку", а ходити "як на роботу" на побачення.

"Він мовчав": учасник "Холостячки" прокоментував скандал навколо "зради" на проекті

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина. Фото: karavan.ua

Еллерт на своїй сторінці в соціальних мережах заявив, що навіть не підозрював, що у Андрія може статися щось подібне. Тому така новина навіть для близького друга Андрія виявилася "сюрпризом".

"На зйомках # холостячка ми не нав'язувалися ... не лізли ... не розпитували ... не чіпали і не обговорювали стосунки один одного ... І моя позиція в цьому питанні максимально проста:

"Всім чим треба — допоможу! Тільки скажи"

Але він мовчав!

В результаті виявилося він і актор, і режисер і здається ще в гардеробі номерки видає ... а ми з вами глядачі, спостерігаємо за бажанням", — написав Олександр у своєму пості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Ксенія Мішина зізналася, хто з учасників "Холостячки" її розчарував. Головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" на каналі СТБ зізналася, який з учасників розчарував її більше всіх. Ксенія Мішина розповіла про чоловіка, який покинув проект в третьому випуску зі скандалом — Артема Шепеля.
Вона поділилася, що цей учасник не тільки не захотів вибачитись перед нею, але навіть не сказав кілька слів подяки за свою участь. Про це вона заявила в своєму інтерв'ю в програмі "Ходять чутки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини