Головна Новини Зірки персона "Вірус нікому не страшний": Кіркоров гучно відсвяткував 9-річчя своєї дочки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вірус нікому не страшний": Кіркоров гучно відсвяткував 9-річчя своєї дочки

Співак влаштував справжню веселу вечірку

2 грудня 2020, 14:57
Поділіться публікацією:

Король російської естради влаштував для дочки сюрприз на честь дня народження.

"Вірус нікому не страшний": Кіркоров гучно відсвяткував 9-річчя своєї дочки

Філіп Кіркоров. Фото: muz-tv.ru

Так, вчора Аллі-Вікторії виповнилося 9 років. І Кіркоров вирішив не позбавляти доньку свята, тому ретельно підготувався і запросив близьких друзів і багатьох зірок, які прийшли зі своїми дітьми.

Артист на своїй сторінці в соціальних мережах опублікував серію святкових знімків. Можна помітити, що ні на кому із гостей немає захисної маски. А все тому, що у всіх присутніх був особливий захист, як пояснив сам Філіп.

"Вірус нікому не страшний, коли у нас такий захист є. Це наша любов і наші стосунки. І повірте, вас тут сьогодні небагато. Але ви найдорожчі для мене люди", — зізнався він.

"Зиму зустріли! День народження @allavictoriyakirkorova відсвяткували! Нехай у кожній сім'ї будуть сімейні традиції, які зберігають найдушевніші моменти. Дякую всім моїм друзям, які розділили зі мною наше свято!", — написав Кіркоров на наступний день після свята.

Варто також зазначити, що зіркові колеги продовжують вітати Аллу-Вікторію в коментарях під постом.

"Спасибі за душевний вечір! Обожнюю", — написала inamikhaylova.

"З днем народження @allavictoriyakirkorova! Нехай все збудеться в її житті, що вона задумала. Дуже шкода, що вчора не змогла розділити ваше свято. Подумки була з вами", — пише djkatyaguseva.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Максим Галкін показав, яким був в молодості. Відомий російський комік приємно здивував своїх шанувальників, опублікувавши на своїй сторінці в соціальних мережах знімки з далекого дитинства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини