Головна Новини Зірки персона Війна подарувала кохання: що розсекретила Могилевська
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна подарувала кохання: що розсекретила Могилевська

Саме під час війни Могилевська отримала неочікуваний подарунок - коханого

15 лютого 2023, 22:20
Поділіться публікацією:

Вчора, на День святого Валентина,  українська зірка Наталка  Могилевська  гостювала на телемарафоні "Єдині Новини". Відповідаючи на питання ведучих, виконавиця  перший раз зізналась, як звати її обранця.

Війна подарувала кохання: що  розсекретила Могилевська

"Я буду відзначати День Валентина. Свою нову пісню "Любила" я присвятила усім закоханим під час війни, і я одна з них. Моє серце відкрилося неймовірній любові, дуже красивій, і його звуть Валентин! Тому у нас подвійне свято!" — усміхаючись,  розповідала  зірка.

При цьому,  Могилевська, відповідаючи на питання,  казала, що довго була одинокою. І  під час війни вона  отримала неочікуваний подарунок — коханого. Також до свята закоханих  співачка  зробила гарний подарунок всім своїм шанувальникам прем'єру — хіта  2000-х "Любила", який зірка переклала на українську.

"Ця пісня була презентована слухачам ще у 2008 році. Сьогодні я вирішила, що хочу дати їй продовження. Для когось це зовсім нова пісня. Я її переклала для вистави "Доньки". Тому що цей спектакль переповнений любов'ю, бажанням стати мамою. Мені хотілося, щоб ця пісня співалася у фіналі вистави. Там дуже красиві слова…Той переклад я зробила за 15 хвилин самостійно", — резюмувала Наталка Могилевська.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Наталя Могилевська розповіла, чим займається на карантині.Співачка поділилася з шанувальниками подробицями розпорядку дня і особистому житті."У мене під час локдауна все так же мало часу, але при цьому я рада, що немає тієї звичайної суєти, через яку присутній щоденний стрес, тому вирішила написати і поділитися своїм розкладом. Ви можете зробити свій день дуже позитивним, цікавим і все буде добре! ", — написала Наталя Могилевська.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини