Головна Новини Зірки персона Влад Яма зізнався, чому так довго не наважувався показувати сина публіці
commentss НОВИНИ Всі новини

Влад Яма зізнався, чому так довго не наважувався показувати сина публіці

Хореограф прийшов з Леоном на шоу «Маскарад»

2 листопада 2020, 18:12 comments1435
Поділіться публікацією:

Зовсім недавно український хореограф зважився на рішучий крок: вперше показати громадськості свого маленького сина. Так, він взяв Леона з собою на зйомки розважального шоу "Маскарад".

Влад Яма зізнався, чому так довго не наважувався показувати сина публіці

Влад Яма з родиною. Фото: newsyou

І після того, як прихильники засипали хлопчика компліментами, Влад нарешті вирішив зізнатися, чому так довго зволікав.

"Ми цей момент відтягували як могли і хочу підкреслити, що це не моє рішення, а наша спільна з Ліліаною і Леоном. Він уже маленький чоловік і він теж повинен приймати якісь важливі рішення щодо свого життя. Тому ми у нього запитали і він погодився ", — поділився танцюрист в своєму інтерв'ю для програми" Світське життя ".

Також Яма розповів, яким було перше враження сина після зйомок. Виявилося, що спочатку Леон сильно соромився, але потім йому стало цікаво, що ж буде відбуватися. Проте, поки що він не бачить себе зіркою українського шоу-бізнесу. Серед захоплень хлопчика є плавання, футбол, а також бокс.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Влад Яма вперше показав обличчя сина. Він зі своєю дружиною досить довгий період часу приховували свого первістка Леона від громадськості. Нарешті батьки вирішили, що прийшов час для його першого публічного виходу в світ, тому хлопчик взяв участь в розважальному шоу "Маскарад" на каналі 1 + 1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини