Головна Новини Зірки персона Внучка Ротару показала коханого: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Внучка Ротару показала коханого: що про нього відомо

На знімках Соня і Денис щиро посміхаються і обіймаються

21 січня 2021, 16:45 comments1078
Поділіться публікацією:

Внучка Софії Ротару, модель і співачка Соня Євдокименко на своїй сторінці в соціальних мережах опублікувала серію романтичних знімків зі своїм молодим чоловіком. На фото закохані виглядають щасливими та задоволеними життям.

Внучка Ротару показала коханого: що про нього відомо

Соня Євдокименко. Фото: viva.ua

Відомо, що коханим Соні став мільйонер зі списку американського Forbes — Денис Жаданов.

19-річна знаменитість розмістила фото у своєму Instagram, написавши, що все, що їм потрібно — тільки любов.

"Все що нам потрібно — це любов" — написала дівчина.

Крім того, відомо, що на цей момент пара відпочиває в Маямі. Саме там юна зірка будує свою кар'єру моделі, а у її хлопця там свій бізнес. Додамо, що сам Денис з Одеси.

Що ще відомо про Дениса Жаданова:

Денису Жаданова — 31, він є віце-президентом з маркетингу компанії Readdle. З 2007 року ця компанія почала активно співпрацювати з Apple, оскільки вони займаються розробкою програмного забезпечення.

До 20 років Денис навчався і жив в Україні, а потім вступив до Астонського університету у Великобританії. Там майбутній мільйонер почав вивчати бізнес менеджмент в Стенфордському університеті в США.

У рейтинг Forbes Денис Жаданов потрапив у 2018 році, в список "Топ-30 підприємців Європи молодше 30 років" — 30 Under 30 Europe.

Як повідомляло видання "Коментарі", Софія Ротару вразила молодістю і красою. Українська співачка Софія Ротару, якій цього літа виповнилося вже 73 роки, не перестає приємно радувати своїх фанатом вічною красою і завжди доглянутим і свіжим зовнішнім виглядом. Так, її син Руслан Євдокименко на своїй сторінці в соціальних мережах опублікував знімок із зірковою мамою, який зібрав безліч приємних коментарів і компліментів від користувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини