Головна Новини Зірки персона Володимир Дантес відверто розповів про свої зради
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Дантес відверто розповів про свої зради

Володимир зізнався, у скільки років втратив незайманість

13 жовтня 2020, 15:30
Поділіться публікацією:








32-річний популярний виконавець і ведучий Володимир Дантес зізнався, що зраджував своїм дівчатам в попередніх стосунках. Таку заяву він зробив в програмі "Ж F * CKTOR" на YouTube-каналі.

Володимир Дантес відверто розповів про свої зради

Владимир Дантес

Артист розповів, що втратив невинність у 20 років і через деякий час став дуже популярним (у 2008 році він разом з Вадимом Олійником виграв "Фабрику зірок-2" і почав співати в групі "ДіО.фільми", — прим. авт.). Ця популярність "зірвала йому башту", тому він став несерйозно ставитися до стосунків.. Він часто зраджував дівчатам, з яким починав зустрічатися.

Дантес зізнався, що в той момент йому не було соромно за свої вчинки. Співакові було все одно на те, що він говорив дівчині одне, а робив — інше.

Виконавець розповів, що на даному етапі життя, коли він подорослішав і зв'язав себе тенетами шлюбу з Надею Дорофеєвою, він переосмислив свою поведінку і перестав ходити "на ліво".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Володимир Дантес відверто розповів, чи готовий він зі співачкою Надією Дорофеєвою завести дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини