Головна Новини Зірки персона «Вона хотіла хайпанути», - Іво Бобул подав до суду на Емму Антонюк після гучного інтерв’ю
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вона хотіла хайпанути», - Іво Бобул подав до суду на Емму Антонюк після гучного інтерв’ю

Український артист Іво Бобул судитиметься із блогеркою, журналісткою Еммою Антонюк через скандальне інтерв’ю, записане два місяці тому. У якому співак відзначився сексистськими заявами

15 травня 2023, 18:50
Поділіться публікацією:








Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на "ЖВЛ".

«Вона хотіла хайпанути», - Іво Бобул  подав до суду на Емму Антонюк після гучного інтерв’ю

Иво Бобул і Емма Антонюк.Фото з відкритих джерел

У розмові із журналістами, співак заявив, що не давав дозволу Антонюк публікувати інтерв’ю. Через яке, досі має проблеми. Тож, він вирішив подати на неї до суду.

"Я скільки інтерв'ю давав за своє життя, але такого у мене не було. Я їй казав: "Не викладай це в ефір без мого дозволу". Я подав до суду через те, що вона не мала права без мого дозволу виставляти це",– сказав артист.

За словами зірки, Емма Антонюк хоче популярності і визнання. Тож "застосовує" такі методи. Як приклад, розмова із Іриною Фаріон, зауважив Іво Бобул.

"Потрібно все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчому, з людьми – по-людськи. Коли я вже пішов і мені сказали, які ще запитання вона готувала... я би все одно пішов. Вона хотіла хайпанути дуже гарно, бо є на кому. Така вона є", — додав співак.

Також артист підкреслив, що в інтерв’ю висловився про окремих жінок, тож він не вважає себе сексистом. У його піснях завжди звучали слова кохання до прекрасної статті. Окрім того, співак сказав, що судовими питаннями цієї справи займаються його юристи.

"Я не хочу, мені це не потрібно. Є люди, які цим займаються, це їхня робота. А моя робота – співати, приносити людям радість, щастя", — підсумував Іво Бобул.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Джамала обдурила організаторів Євробачення: до яких хитрощів вдалася українська співачка Попри "не політичність" пісенного конкурсу "Євробачення-2023" українська зірка Джамала вирішила обійти цю заборону та ризикнути, під час свого виступу на шоу. Заспівавши пісню "1944" вона викрикнула гасло на підтримку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини