Головна Новини Зірки персона "Вона шкодує про всі фільми": популярна порноактриса зізналася, що вибрала не ту професію
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вона шкодує про всі фільми": популярна порноактриса зізналася, що вибрала не ту професію

Дівчина почала зніматися у фільмах для дорослих в 2016 році, а в кінці 2017 го вирішила завершити кар'єру

4 листопада 2020, 19:58 comments13731
Поділіться публікацією:

Йдеться про порноактрису Лану Роудс, яка визнана сайтом PornHub найпопулярнішою в світі. Дівчина почала свою кар'єру в 2016 році у віці 19 років, але вже в кінці 2017 вирішила її закінчити.

"Вона шкодує про всі фільми": популярна порноактриса зізналася, що вибрала не ту професію

Лана Роудс. Фото: krot.info

Так, її колишній хлопець Майк Майлак (Mike Majlak) розповів, що Лана шкодує про те, що вибрала саме таку професію. Але незважаючи на те, що зірка завершила кар'єру в 2017, коли відома канадська компанія, яка займається виробництвом фільмів для дорослих, запропонувала їй новий контракт, то вона охоче погодилася.

Коли ж дівчина готова була знову повернутися до зйомок, то екс-коханий запитав, чи правда вона знову хоче цього.

"Вона чесно сказала, що не хоче, що через роботу їй часто було сумно. Вона шкодує про всі фільми, в яких знялася. Вона мріє, щоб цієї частини її життя не було", — розповідає Майк Майлак.

Відомо, що на даний момент порнозірці 24 роки. Перед тим як почати зніматися у фільмах для дорослих, вона працювала офіціанткою, а потім стриптизеркою. Зараз же Лана присвячує весь свій вільний час написанню автобіографії та займається електронною комерцією.

Раніше портал "Коментарі" писав, відомий порноактор вирішив почати політичну кар'єру. Видання Miami New Times повідомило про те, що Хуан Мелес вирішив змінити рід своєї професійної діяльності: закінчити кар'єру порноактера і спробувати свої сили в політиці. Відомо, що він може стати членом міської ради однієї з неофіційних ЛГБТ-столиць США в місті Вілтон Манорс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини