Головна Новини Зірки персона "Вона задоволена": переможець "Холостячки" про фінал шоу і про реакцію своєї дочки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вона задоволена": переможець "Холостячки" про фінал шоу і про реакцію своєї дочки

Він зізнався, що після того, як вимкнулися всі камери, вони з головною героїнею хотіли якомога швидше "втекти від всіх"

21 грудня 2020, 14:24
Поділіться публікацією:

Минулої п'ятниці, 18 грудня, відбувся фінал романтичного реаліті-шоу "Холостячка" на каналі СТБ. Вся країна рахувала хвилини, щоб швидше дізнатися, кого ж вибере Ксенія Мішина. Її обранцем став комік Олександр Еллерт, і вперше після закінчення шоу він прокоментував свою перемогу.

"Вона задоволена": переможець "Холостячки" про фінал шоу і про реакцію своєї дочки

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина. Фото: stb.ua

Так, комік не став приховувати, що як тільки вимкнулися всі камери і шоу було закінчено, то йому хотілося скоріше втекти з Ксенією, щоб нарешті залишитися тільки вдвох. Про це він розповів у своєму інтерв'ю СТБ.

"Взагалі проект "Холостячка" був хвилюючим. Переживав сильно. Настільки сильно, що повторював текст, що придумав. Боявся, що переставлю слова і все посиплеться. Текст — не імпровізація. Це те, що хотів донести. Відповідно, кожне слово мало значення!", — зізнався він.

Відомо, що Олександр вже був двічі одружений, у нього є 12-річна дочка Еля. Він поділився, як дівчинка відреагувала на цю новину.

"Вона задоволена! Ми бачилися, зідзвонювалися, списувалися. Сказала: "Ура!""- заявив комік.

У соціальних мережах досі не замовкають суперечки про те, чи правильний вибір зробила холостячка. Тому як думки глядачів розділилися 50 на 50: хтось дуже зрадів, що вона вибрала Еллерта. А хтось зовсім не схвалив вибору Ксенії, тому як "він зараз не готовий до сім'ї та серйозних стосунків" — писали шанувальники в коментарях в соціальних мережах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, холостячка розповіла, чому зробила вибір на користь Еллерта. У мережі не припиняється обговорення користувачами того, чи правильний вибір зробила Ксенія. Вона вирішила не відмовчуватися, а чесно написати, що вона думає з цього приводу. Відповідну публікацію знаменитість розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини