Головна Новини Зірки персона Вперше за 23 роки: українська артистка обстригла волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше за 23 роки: українська артистка обстригла волосся

Артистка самостійно відрізала собі волосся

28 березня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Весна — пора розквіту та оновлень, тому багато знаменитостей зважилися на кардинальні зміни в зовнішності. Серед них і 30-річна українська артистка Регіна Тодоренко.

Вперше за 23 роки: українська артистка обстригла волосся

Регіна Тодоренко (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала короткий ролик, в якому самостійно відрізає свої довгі красиві локони. Виявилося, що дівчина під час поїздки в Дубай вирішила оновити імідж, тому вирушила до місцевого салону.

У своїй публікації Регіна Тодоренко розповіла, що розлучатися з волоссям для неї дійсно подвиг, адже вона все життя його берегла, а останній раз кардинально змінювала стрижку в 7-річному віці.

"Зістригли все непотрібне! І тепер я вільна. Не повірите, але останній раз я кардинально змінювалася 23 роки тому!" — розповіла телеведуча.

Артистка зазначила, що в 7 років їй зробили каре і це був вимушений захід, оскільки у неї завелися воші. Потім Регіна дуже берегла своє волосся і навіть плакала, коли їй доводилося стригти кінчики.

Але в Дубаї вона твердо вирішила, що настав час для змін. Результатом свого перевтілення ведуча пообіцяла поділитися з часом і зазначила, що такою її ще ніхто не бачив.

Публікація Регіни за добу зібрала понад 2 млн переглядів. Багато шанувальників підтримали її рішення: "Стрижка волосся енергетично дуже добре впливає на зміни в житті, перегляд цінностей", "Зміни на краще", "Чекаємо в новому образі", "Значить це потрібно тобі, нехай буде на благо", "Клас!!! Зміни на краще", — зазначили фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко розповіла про виявлену в неї невиліковну хворобу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини