Головна Новини Зірки персона Вперше за три роки невиліковно хвора Селін Діон з'явилася на публіці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше за три роки невиліковно хвора Селін Діон з'явилася на публіці (ФОТО)

Рідкісний розлад не дозволяє Селін Діон On жити, як раніше

2 листопада 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Ще взимку 2022 року канадська співачка Селін Діон  повідомила, що в неї діагностували  рідкісний  неврологічний  розлад, що вражає лише одного мешканця  на мільйон — синдром ригідності або "синдром скутої людини",  який характеризується  загальною  скутістю м'язів.

Вперше за три роки невиліковно хвора Селін Діон з'явилася на публіці (ФОТО)

Селін Діон (фото з відкритих джерел)

Співачка зізналась, що рідкісний синдром вплинув  на її  звичайне життя -  бувають  моменти, коли  Селін  не може пересуватись сама, і на її творчість,  бо недуга не дає можливості   співати так, як вона  робила це раніше. Ліків від  хвороби Діон не  має,  вона приймає лише симптоматичне лікування.

З причини неврологічного розладу,  співачка  вже  понад три роки  не з'являється на  людях. Діон активно  спілкується з користувачами в соціальних мережах, проте нові  фотографії  не оприлюднює -  виставляє знімки із своїх  численних фото- та відеоархівів.

Проте недавно вона порадувала своїх шанувальників, співачка  виставила світлини, як  вона виглядає тепер: зірка оприлюднила фото з синами з Лас-Вегасу, там  вони всі  разом  відвідали хокейний матч. Опісля закінчення  гри  канадська співачка, 22-річний Рене-Шарль та 13-річні Едді  Нельсон  спілкувались  зі спортсменами.

На цих  фотографіях  Селін  виглядає дуже бадьоро. Вона  радо посміхається  на камеру і щиро рада  бути зі  своїми дітьми.

Вперше за три роки невиліковно хвора Селін Діон з'явилася на публіці (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що нареченого відомої голлівудської акторки вбила рідкісна хворобаСандра Буллок переживає важку втрату – помер її  наречений, 57-річний Брайан Рендалл.  Саме з ним  зірка  зустрічалась ще  з 2015 року. Сандра дала згоду  стати його дружиною, але щаслива подія не відбулась в її житті, 5 серпня її обранця не стало. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини