Головна Новини Зірки персона Всесвітньо відома співачка Ріанна чекає на дитину: зірка опублікувала милі фото "з животиком"
commentss НОВИНИ Всі новини

Всесвітньо відома співачка Ріанна чекає на дитину: зірка опублікувала милі фото "з животиком"

Ріанна та A$AP Rocky чекають дитину

31 січня 2022, 19:09
Поділіться публікацією:

Фотографії, зроблені на вихідних у Нью-Йорку та опубліковані кількома ЗМІ, у тому числі журналом People, показують, як співачка із задоволенням демонструє свій виступаючий голий живіт разом із бойфрендом, репером A$AP Rocky. Про це повідомляє CNN.

Всесвітньо відома співачка Ріанна чекає на дитину: зірка опублікувала милі фото "з животиком"

A$AP Роккі і Ріанна - фото з відкритих джерел

Пара тримається за руки, а животик Ріанни прикрашений коштовностями.

Це буде перша дитина для пари.

У березні 2020 року Ріанна розповіла британському Vogue, що через 10 років "у мене будуть діти — троє чи чотири з них", навіть якщо вона ще не знайшла свого коханого.

"Я відчуваю, що суспільство змушує мене хотіти відчувати: "О, ти помилилася..." Вони применшують вас як матір, якщо в житті ваших дітей немає тата. Але єдине, що має значення, — це щастя, це єдині здорові стосунки між мамою і дитиною. Єдине, що може виховати дитину по-справжньому, — це любов", — сказала Ріанна.

33-річна Ріанна і A$AP Роккі, також 33-річний, дружили протягом багатьох років і оголосили про свої романтичні стосунки в травні 2021 року. Він назвав її "коханням мого життя" під час інтерв'ю GQ, додавши, що батьківство було "абсолютно в моїй долі".

"Я думаю, що я був би неймовірним, надзвичайно дивовижним татом", — сказав репер.


Як повідомляли раніше "Коментарі", Ріанна блиснула голими сідницями на вулиці і нарвалася на бурю критики. Американська попвиконавиця і підприємниця Ріанна пройшлася вулицями Нью-Йорка у відвертому вбранні. 33-річна знаменитість після балу Met Gala йшла разом зі своїм коханим, репером ASAP Rocky на вечірку у відвертому вбранні. Виконавиця потрапила в кадр папараці, коли була одягнена у прозорий наряд чорного кольору. Через спідницю і футболку просвічувалася білизна такого ж кольору. Коли зірка обернулася, всі побачили її чорні стрінги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини