Головна Новини Зірки персона Дочка загиблого Пола Уокера вийшла заміж: хто вів її до вівтаря (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка загиблого Пола Уокера вийшла заміж: хто вів її до вівтаря (ФОТО)

Єдина дочка Пола Уокера днями вийшла заміж за Луї Торнтона-Аллана: як пройшла церемонія і хто вів дівчину до вівтаря

24 жовтня 2021, 14:50 comments1247
Поділіться публікацією:

Дочка загиблого Пола Уокера вийшла заміж: хто вів її до вівтаря (ФОТО)

Мідоу Рейн Уокер (фото з відкритих джерел)

22-річна Мідоу Рейн Уокер — єдина дочка відомого актора, зірки "Форсажа" Пола Уокера, який трагічно загинув у 2013 році, зв'язала себе узами шлюбу.

Цією радісною подією починаюча модель поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши кілька фотографій і відео. Дівчина вийшла заміж за актора Луї Торнтона-Аллана через три місяці після новини про заручини.

22-летяя Мідоу виглядала дуже елегантно у простій атласній сукні з довгою фатою і відкритою спиною, а наречений був у класичному чорному костюмі та білій сорочці. Весільна церемонія проходила на березі океану в оточенні найближчих людей і друзів. До вівтаря наречену вів її хрещений батько, близький друг і колега батька по кінокартині "Форсаж" — актор Він Дізель.

Зазначимо, що про стосунки дочки Пола Уокера з актором Луї Торнтоном-Алланом стало відомо влітку 2021 року. Молодий чоловік опублікував фотографію з дівчиною в соціальній мережі, а вона в коментарі назвала його "своєю любов'ю". Скільки закохані разом — невідомо.

Нагадаємо, у жовтні 2021 американський мільярдер Білл Гейтс видав свою старшу дочку заміж. 25-річна Дженніфер стала дружиною професійного наїзника з Єгипту. Відомо, що у молодят було дві весільні церемонії: одна пройшла в мусульманських традиціях, а друга — в європейських, вона була більш масштабною, за участю 300 гостей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 45-річна виконавиця, солістка жіночої групи "Spice Girls" Емма Бантон вийшла заміж за Джейда Джонса, з яким перебувала у стосунках цілих 23 роки.

Читайте також, Іванна Онуфрійчук вийшла заміж на Мальдівах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини