Головна Новини Зірки персона Вся в білому: Аліна Гросу вийшла в світ з імовірним коханим
commentss НОВИНИ Всі новини

Вся в білому: Аліна Гросу вийшла в світ з імовірним коханим

Аліна Гросу відзначила, що не хоче поспішати

7 березня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:








Популярна виконавиця Аліна Гросу вперше вийшла на публіку з російським актором Романом Полянським, з яким їй давно вже приписують роман. Пара поки офіційно не оголосила про свої стосунки, тому що співачка не хоче поспішати.

Вся в білому: Аліна Гросу вийшла в світ з імовірним коханим

Аліна Гросу (фото з відкритих джерел)

У програмі "Світське життя" артистка з'явилася в гарній білій сукні, а її супутник в чорному светрі та джинсах. Гросу відзначила, що ще не назвала Романом своїм хлопцем і що офіційно представить свого чоловіка, як буде виходити заміж, а поки не хоче поспішати. Аліна, згадуючи свій невдалий шлюб, підкреслила, що раніше всіх знайомила з колишнім чоловіком і не приховувала стосунків, але нічого хорошого з цього не вийшло, тому повторювати історію вона не хоче.

"Наступного обранця я представлю публіці як чоловіка або ж батька моїх дітей. Тоді вже все буде зрозуміло", — сказала Аліна.

Також Катерині Осадчій вдалося дізнатися, що російський актор переїхав до Києва і потихеньку вивчає українську мову. Роман зізнався, що у нього багато предків з України, тому на 50% він вважає себе українцем.

Відомо, що Аліна Гросу і Роман Полянський разом працюють, вона зараз знімається разом з ним у фільмі, а він — в її кліпах. На питання, чи живуть вони  разом в Києві, пара вирішила не відповідати.

Нагадаємо, що у вересні 2020 року популярна артистка Аліна Гросу зізналася, що її казка з бізнесменом Олександром Комковим закінчилася і вони розлучилися. Як виявилося, чоловік через півроку життя в шлюбі раптово запропонував співачці пожити окремо, а незабаром пішов до іншої жінки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Аліна Гросу і Роман Полянський обмінялися обручками, які зробили один одному самостійно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини