Головна Новини Зірки персона Втратила свідомість під час корпоративу: російська співачка бореться за життя в реанімації
commentss НОВИНИ Всі новини

Втратила свідомість під час корпоративу: російська співачка бореться за життя в реанімації

Співачка Наталія Власова знаходиться в медикаментозній комі

26 квітня 2023, 22:50 comments2823
Поділіться публікацією:

44-річна  російська  виконавиця Наталія Власова, яка відома через свій   популярний  хіт "Я у твоих ног", втратила свідомість, виступаючи на  одному з московських корпоративів. Медики, яких  викликали до співачки,  поставили їй  діагноз -  гостра серцева недостатність.

Втратила свідомість під час корпоративу: російська співачка бореться за життя в реанімації

Наталія Власова (фото з відкритих джерел)

Як інформує  пропагандистського  медіа "Стархіт"  зірку  ввели в стан штучної  коми.

 "Ввели в медикаментозну кому о 18:30. До тями вона так і не приходила", — розповів інсайдер  журналістам.  Напередодні ще була інформація,  що виконавицю  прооперували.

Як розповіла людина  з близького оточення  зірки, у  Власової  давні проблеми  з хворобою  серця, їй встановили діагноз "ішемія".

 Рідних до Наталі Власової  поки не допускають.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомого російського актора, який підтримав війну в Україні, "паралізувало" на сцені. Популярний  кіноактор Олександр Олешко  мав неприємність – він збирався виходити на сцену, стояв за лаштунками,  і в  цей момент  актора  "паралізувало". Як пишуть російські  медіа, Олешко не міг рухатись  і його колеги  з театру Вахтангова  терміново викликали карету  "швидкої  допомоги". Лікарі повідомили, що, артист має  травму ноги. Він необережно оступивсь і розтягнув зв'язки. Медики рекомендували Олешку їхати на авто до травмпункту, але митець не захотів. Актор відпрацював виставу з перебинтованою ногою. Минулого року артист був дуже  активним, підтримуючи у виступах   військове вторгнення  в Україну. Він  висловлювався, використовуючи  пропагандистські наративи про те, що це ніби  Україна напала на РФ.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини