Головна Новини Зірки персона "Я можу відчувати себе невпевнено": Брітні Спірс показала, як виглядає в звичайному житті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я можу відчувати себе невпевнено": Брітні Спірс показала, як виглядає в звичайному житті

Зірка хотіла показати, що вона звичайна жінка зі своїми слабкостями

6 жовтня 2020, 17:03
Поділіться публікацією:

Шанувальники звикли бачити Брітні з ефектним макіяжем, в яскравому вбранні та з ідеально укладеним волоссям. Але всі ми знаємо, що в звичайному житті зірки теж хочуть відпочити від розкоші і глянцю, тому вдома воліють носити що-небудь максимально просте. Про це пише видання lux.

"Я можу відчувати себе невпевнено": Брітні Спірс показала, як виглядає в звичайному житті

Брітні Спірс. Фото: viva.ua

На своїй сторінці в соціальних мережах 38-річна артистка опублікувала знімки в домашньому вбранні. Таким чином вона хотіла показати, що вона звичайна жінка, у якої теж буває поганий настрій і є свої недоліки.

Під фотографіями співачка написала, що іноді відчуває невпевненість в собі, і що не завжди готова до зйомок. Вона додала, що все своє життя намагається ретельно доглядати за собою, але як часом хочеться просто розслабитися і нічого не робити.

"Я хотіла показати вам, як я насправді виглядаю кожен день. Я можу відчувати себе невпевнено, коли мене фотографують, коли я не готова. Я завжди прикладала стільки зусиль до своєї зовнішності, але, знаєте, іноді приємно не так сильно старатися", — написала знаменитість.

На фото Брітні стоїть посеред кімнати, на ній короткі джинси, синя картата сорочка і окуляри. Співачка дістала драбину, щоб вкрутити лампочку у вітальні.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Брітні Спірс похвалилася незвичайним умінням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини