Головна Новини Зірки персона "Я народилася на дні": російська актриса втекла з Росії через війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я народилася на дні": російська актриса втекла з Росії через війну в Україні

Яна Троянова покинула територію країни-агресора у 2022 році, коли в Україні почалася повномасштабна війна

30 травня 2023, 22:10 comments1800
Поділіться публікацією:

Відома у  РФ актриса Яна Троянова розказала про життя в її країні. Росіянка  розповіла про це під час  власного великого  інтерв'ю YouTube-каналу "ВДудь". Троянова   переконана, що Путін і верхівка російської  влади спеціально так зробили, розплодили в  країні  злидні, аби співгромадяни  тільки й займались  пошуком коштів на існування, а не аналізували  політичні процеси  і те, як ведеться  боротьба з крадіями- чиновниками. 

"Я народилася на дні": російська актриса втекла з Росії через війну в Україні

Яна Троянова (фото з відкритих джерел)

"Спочатку Путін обкрадає цей народ так, що вони стають жебраками. Дуже складно виживати, коли у тебе немає грошей, і дуже складно любити своїх дітей, коли змушений ламати голову, що поїсти", — переконана Троянова. 

Вона розповіла, що мріяла  виїхати  вже давно, але змогла зробити цей важливий для неї крок  після закінчення зйомок в російському  серіалі "Ольга". Напочатку  акторка  зупинилась в Туреччині, далі у Франції, де  мешкає і зараз. . 

Яна Троянова  застерігає, що багато мешканців РФ вірять інформації з екрана, адже там  добре працюють пропагандистські канали.  

"Телевізор повністю віддався пропаганді. Люди там виживають. Я народилася на дні, і знаю, як живе основна частина населення нашої країни. Це не життя, а постійна боротьба. Ти в пеклі. На сьогодні ти знайшов поїсти, а ще дітей треба в школу зібрати, а тут батьки літні. І всі хворіють, всі смердять", — підсумувала акторка. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Корольова втекла з Росії та показала свій розкішний відпочинок. Зіркова виконавиця з РФ Наташа Корольова, яка нічого не говорить про війну на рідній землі, без попередження покинула Російську Федерацію.  Зараз вона перебуває  на Мальдівах.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини