Головна Новини Зірки персона "Я не гордий": зірка "Зоряних воєн" має намір знову стати мийником вікон
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я не гордий": зірка "Зоряних воєн" має намір знову стати мийником вікон

Пандемія в усьому світі позбавила можливості нормально заробляти на життя

17 вересня 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

Виконавець головної ролі у фільмі "Ізгой-один. Зоряні війни: Історії", який був екранізований у 2016 році, заявив, що має намір змінити професію. Спенсер Уайлдінг каже, що хоче повернутися до витоків — знову стати мийником вікон, передає видання fakty.

"Я не гордий": зірка "Зоряних воєн" має намір знову стати мийником вікон

Спенсер Уайлдінг. Фото: fakty

Починав свій кар'єрний шлях актор з того, що працював мийником вікон у своєму рідному місті Ріл. Сам він переконаний, що легко впорається з такою роботою, а допоможе йому в цьому "Сила, що з ним пребуває" його фантастичного персонажа.

Таке несподіване рішення Спенсер прийняв в той момент, коли усвідомив, що через пандемію кіноіндустрія зупинилася. А сидіти без роботи він не має наміру, тому готовий змінити діяльність. Зірка не бачить в цьому нічого ганебного, навпаки, він буде тільки радий, якщо виконана робота зможе допомогти людям.

"Я не гордий. І не вважаю, що це мене принизить. Я люблю людей, люблю, щоб навколо мене були люди. І, якщо комусь треба вимити вікна, я можу з цим добре впоратися ", — сказав Уайлдінг.

Також знаменитість не проти спробувати себе в ролі вахтера в школі або швейцара, бо тоді діти будуть в абсолютній безпеці, упевнений актор. Він розуміє, що у нього велика родина (троє дітей), яку потрібно забезпечувати. Тому він готовий на якийсь час забути, що був зіркою Голлівуду, і знову стати звичайним роботягою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини