Головна Новини Зірки персона "Я не ідіотка": блогерка назвала пластичні операції, на які не погодиться навіть за мільйон
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я не ідіотка": блогерка назвала пластичні операції, на які не погодиться навіть за мільйон

Зірка Instagram Анастасія Покрищук розповіла про свої пластичні операції.

сьогодні, 13:52
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Інтернет-знаменитість та популярна блогерка Анастасія Покрищук відома багатьом завдяки модифікації своєї зовнішності через пластичні операції, зокрема ті, які зробили їй володаркою найбільших вилиць у світі. Попри зміни на обличчі, блогерка назвала пластичні операції на які вона не піде навіть за мільйон доларів.

"Я не ідіотка": блогерка назвала пластичні операції, на які не погодиться навіть за мільйон

Блогерка Анастасія Покрищук. Джерело: instagram.com/justqueen88

Зірка Instagram з понад 700 тисячами підписників Анастасія Покрищук в інтерв'ю OBOZ.UA розповіла про своє ставлення до пластичних операцій та зміни зовнішності через хірургічні втручання. За словами інтернет-знаменитості, вона свої пластичні операції оплачує самостійно, а основний дохід отримує з реклами за роботу блогеркою.

Покрищук розповідає, що першою операцією стало збільшення грудей, адже юності вона "була пласкою, як хлопчик".

"Що відчула, коли зробила першу операцію? Коли чую такі запитання, думаю: невже людей справді можуть цікавити такі дрібниці? Не було ніякого особливого захоплення. Хотіла груди – й отримала їх. Це ніяке не чудо – просто груди", – каже Анастасія.

Блогерка розповідає, що її найдовша пластична операція тривала близько шести годин. Крім того, такі операції зазвичай комплексні та вирішую одразу кілька запитів.

"Найдовша тривала шість годин. Це було ліпомоделювання тіла, коли я сильно погладшала – на 10 кілограмів. Плюс мені тоді зробили кубики на животі. А інші втручання були значно коротшими", — розповіла Покрищук.

”Я не ідіотка”: блогерка назвала пластичні операції, на які не погодиться навіть за мільйон - фото 2

Анастасія Покрищук до та після пластичних операцій. Джерело: instagram.com/justqueen88

За словами Анастасії попри велику кількість модифікацій власного тіла, вона має табу на деякі пластичні операції. Серед них можливість наростити роги на голові або змінити білки очей.

"Ніколи не зроблю таке навіть з мільйон доларів! Я не ідіотка. Знаєте, можна підкластися під когось і стати багатою. Однак я такого теж не буду робити", — сказала блогерка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українка збільшила груди, а через кілька днів у неї почали відмовляти органи.

Також "Коментарі" писали про зірок, які померли після пластичних операцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини