Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірки, які померли від пластичних операцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки, які померли від пластичних операцій

Знаменитості використовують пластичні операції, які допомагають їм залишатись молодими та красивими, однак деякі хірургічні втручання можуть призвести до жахливих наслідків, а інколи навіть і смерті.

18 жовтня 2023, 12:15 comments1725
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відомі особи, зірки та моделі часто звертаються до послуг хірургів, які надають їм потрібні параметри краси тіла. Однак такі операції не завжди проходять вдало, а інколи можуть викликати смерть. Портал "Коментарі" підготував добірку зірок, які померли від пластичних операцій.

Зірки, які померли від пластичних операцій

Зірки, які померли від пластичних операцій. Фото з відкритих джерел

Лігія Фаціо

Зірки, які померли від пластичних операцій - фото 2

Одна з найвпливовіших бразильських моделей і інфлюенсерів Лігія Фаціо померла у 2023 році у віці 40 років. Смерть настала в наслідок ускладнень після косметичних операцій. Під час хірургічного втручання моделі ввели силікон і поліметилметакрилат, щоб збільшити сідниці, однак речовина почала розходитись по всьому тілу. Згодом її стан погіршився і модель померла від інсульту.

Донда Вест

Зірки, які померли від пластичних операцій - фото 3

Мати популярного американського співака Кені Веста була відомим викладачем у Чиказькому університеті. 58-річна жінка померла  у 2007 році, після операції зі зменшення грудей та ліпосакції. Розтин виявив, що Донда Вест мала кілька небезпечних факторів, які під час операції викликали зупинку серця. У 2009 році в США був ведений закон названий на честь Донди Вест, який потребує схвалення лікаря для косметичної операції.

Крістіна Ештен Гуркані

Зірки, які померли від пластичних операцій - фото 4

Крістіна Ештен Гуркані, яка завоювала свою популярність тим, що була схожа на Кім Кардашьян померла у віці 34 років. Американська модель зробила пластичну операцію зі збільшення сідниць у несертифікованого фахівця та загинула. Жінку, яка не мала ліцензію на операцію звинуватили у ненавмисному вбивстві.

Маріано Капрарола

Зірки, які померли від пластичних операцій - фото 5

Не лише жінки стають жертвами пластичних операцій. Популярний аргентинський ведучий Маріано Капрарола звернувся до пластичного хірурга Анібала Лотока для корекції свого тіла, однак загинув. Виявилось, що смерть була спричинена ін'єкцією метакрилату, який є надзвичайно небезпечною речовиною, яку не можна використовувати. Крім Капрарола, ще кілька аргентинських знаменитостей загинуло під час пластичних операцій у клініці Лотока, зокрема зірка кіно Сільвіна Луна. Хірургу відкрито справу про недбалість.

Піт Бернс

Зірки, які померли від пластичних операцій - фото 6

Виконавець легендарного хіта You Spin Me Round помер, коли йому було 57 років, від масивної зупинки серця. Хоча жодного разу не було прямо сказано, що його смерть була пов’язана з косметичними процедурами, Бернс мав понад 300 хірургічних втручань. Чоловік зізнавався, що має через це безліч проблем зі здоров’ям. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 22-річна українка збільшила груди за допомогою пластичної операції та невдовзі померла.

Також "Коментарі" писали про Playboy, який звільнив популярну порноакторку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини