Головна Новини Зірки персона "Я вчуся бути батьком": Сергій Притула зворушливо привітав сина з 12-річчям
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я вчуся бути батьком": Сергій Притула зворушливо привітав сина з 12-річчям

"Цей процес - це не дорога з одностороннім рухом"

2 жовтня 2020, 16:38
Поділіться публікацією:

Український телеведучий зворушливо привітав свого сина Дмитра з 12-річчям. На своїй сторінці в Facebook він написав найтепліші та найприємніші слова про свого спадкоємця, передає видання segodnya.

"Я вчуся бути батьком": Сергій Притула зворушливо привітав сина з 12-річчям

Сергій Притула. Фото: 112.ua

У пості зірка написав, що протягом 12 років вчиться бути хорошим батьком. Він каже, що це дуже захоплюючий процес, який кожен день вчить його чомусь новому. Притула розповів, що його син є для нього найкращим порадником і другом.

"В його серці неймовірно багато любові, яку він щедро віддає своїм сестрам! І якщо була б номінація "Кращий в світі старший брат", то я знаю, хто б у ній переміг! ", — пише телеведучий.

Також Сергій додав, що неймовірно годиться усіма своїми дітьми, і що йому з ними дуже пощастило. Він подякував імениннику за те, що він добре вчиться і є найкращим мотиватором для свого батька.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "На концерт прийшло 12 глядачів": Сергій Притула згадав, яким був шлях до слави. В інтерв'ю шоумен ділиться спогадами про те, що коли Сomedy Club приїжджав в будь-яке місто, то в залі виявлялося мінімум людей 600. Коли ж він почав гастролювати з "Вар'ятами", то отримав зовсім не те, що очікував. На одному з концертів у залі були присутні лише 12 глядачів, а тільки в команді "Вар'яти" було 16 чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини