Головна Новини Зірки персона "Я ж киянка": відома російська акторка вперше висловила свою позицію щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я ж киянка": відома російська акторка вперше висловила свою позицію щодо війни в Україні

Клара Новікова так і не підтримала Україну в боротьбі проти терористичної Росії

28 червня 2024, 21:45
Поділіться публікацією:

 Російська актриса Клара Новікова, яка народилася в Києві, вперше висловилася про російське вторгнення в Україну. У інтерв'ю для YouTube-каналу STMEGI TV Новікова зазначила, що не коментує війну через те, що серед її глядачів є російські окупанти.

"Я ж киянка": відома російська акторка вперше висловила свою позицію щодо війни в Україні

Клара Новікова (фото з відкритих джерел)

"Я хочу, щоб усю зброю поховали. Я ж киянка, розумієте? Я дуже хочу, щоб усім вистачило розуму все закінчити," — сказала вона.

Цікаво, що у 2023 році Новікова опинилася в центрі скандалу після того, як на одному з її шоу помітили зображення українського прапора. Також повідомлялося, що актриса переходила на українську мову під час виступу, але тоді їй вдалося виправдатися перед російською аудиторією.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лія Ахеджакова відхрестилася від українського прапораВідома актриса радянського кіно Лія Ахеджакова, яка на концерті у Бремені 27 липня 2023 року взяла до рук український прапор, заявила, що стяг їй "підсунув провокатор". Перед цим МВС РФ розпочало щодо її "перевірку". 

Головне управління МВС Росії по Москві заявило, що розпочало перевірку щодо народної артистки Росії Лії Ахеджакової за статтею про "дискредитацію Збройних сил РФ" після того, як вона вийшла на сцену в Бремені з українським прапором, де відбувалася вистава за її участю. У відповідь артистка, яка раніше засудила вторгнення Путіна до України, зробила  заяву.

Як можна бачити на відео, прапор справді актрисі вручили разом із квітами. Проте вона взяла його і тримала в руках. Через два місяці після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну артистка так говорила про війну путінської Росії проти України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини