Головна Новини Зірки персона Як Газманову вдалося стати одним з головних пропагандистів Кремля (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Газманову вдалося стати одним з головних пропагандистів Кремля (ВІДЕО)

Цей рік у Газманова почався з гучних скандалів

20 квітня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:








Відомий російський  виконавець  Олег Газманов працює на  кремлівську  владу вже  чимало часу.  Представники  проекту "Дорогі товариші" показали  таємниці Газманова і розповідають як  він став   головним  серед путіністів. Про це пише "УНІАН".

Як Газманову вдалося стати одним з головних пропагандистів Кремля (ВІДЕО)

Олег Газманов (фото з відкритих джерел)

Цього року  співак потрапив в гучний  скандал. Ще на початку року  його захейтили за отриманий  грант  від Путіна. Співак отримав з казни РФ 17 мільйонів рублів (майже 8 мільйонів гривень)  для  "створення інтернет-каталогу патріотичних пісень". Ще російська зірка добре заробляє за участь в  пропагандистських концертах, він  отримує мільйони за виконання пісень,  що прославляють кремлівський режим.

Ще  Газманов  відвідує  корпоративи.  На святкуванні  Нового  року його бачили в ОАЕ, де  його"зловили" і допитували про війну. Зірка  боягузливо попросила  дати йому просто відпочити і нічого не сказала.

В РФ  його позицію не схвалювали. Співака почали звинувачувати, що він ухилився від відповіді.За словами  музичного  критика  Артемія Троїцького, всі артисти-путіністи бояться  йти  на війну, проте переконують  всіх у  притаманному їм  патріотизмі. 

"Я, скоріше, роботяга. Роботяга, який звик працювати тільки ротом", — сказав Газманов під час одного інтерв'ю.

Аби отримати  славу,  Газманов приклав  багато зусиль. В його кар’єрі були і  спортивні "спецефекти". І елементи "циркового  шоу". Ще співак почав одягати під  час виступів  шинель і швидко зрозумів,  що  це можливо використати. 

"Політична еліта Кремля була в захваті від військового репертуару артиста. Це ж який потужний інструмент пропаганди! Поки російські солдати вели загарбницькі війни, Газманов відбілював їх мундири", — зазначають  журналісти.

Пісня  артиста  "Офіцери" відразу опинилась в  хітах, вона лунала на кожному пропагандистському заході. Виконуючи свої  пісні,  співак   "пробився" в Кремль, і отримав  нагороди від Путіна.

Завдяки своїй  творчості,  виконавець  "натанцював"  на розкішний  будинок в Підмосков'ї і  придбав європейську нерухомість. Газманов має  особняк  в Латвії, віллу в Італії. 

 В час війни діти Газманова теж  не спішать "любити" РФ. Вони не пішли до військкомату. Два його сина  активно пропагують  патріотизм, але не  мають бажання йти воювати.

Дружина  співака має  мрію, щоб він  вийшов на пенсію. Вона  має бажання "подивитися світ" і  відправитись   разом в подорож. Але проти Газманова  запрацювали санкції, він скаржиться, що у нього "забрали" нерухомість за кордоном. Так само путініста  не пускають  в інші країнах, тому йому доведеться  розважати "еліту"  Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Газманов на концерті Путіна в Лужниках заховав логотип Prada на пуховику.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини