Головна Новини Зірки персона Як худне після других пологів Меган Маркл: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як худне після других пологів Меган Маркл: подробиці

Дізнайтеся, як позбавляється зайвих кілограмів Меган Маркл

7 липня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Меган Маркл нещодавно народила другу дитину. Якщо вірити американським таблоїдам, дружина принца Гаррі зараз багато працює, щоб повернутися до колишньої ваги.  Про це пише Сosmo.

Як худне після других пологів Меган Маркл: подробиці

Меган Маркл (фото з відкритих джерел)

Відомо, що Меган не поспішає саме швидко схуднути. Адже Маркл — феміністка.  Вона хоче на свому прикладі показати жінкам зі всього світу, що зміни, які відбуваються з тілом під час вагітності й після пологів, абсолютно нормальні. І їх не потрібно соромитися, ними треба пишатися! Але все ж таки Меган худне. Після народження Арчі у 2019 році вона повернулася у форму всього за кілька місяців! А до цього колишня герцогиня майже не з'являлася на публіці.

Колишня герцогиня не морить себе жорсткими дієтами.  Саме ці секрети допомогли Меган після перших пологів повернути та підтягнути фігуру — без необхідності вдаватися до екстремальних дієт і виснажливих фізичних навантажень. І вдруге вона вирішила не експериментувати, а знову скористатися перевіреними способами. Тим більше, що після втечі з палацу їй взагалі не потрібно поспішати повертатися на червоні доріжки.

Інсайдери запевняють, що Меган Маркл вже давно дотримується рослинної дієти. Хоча іноді вона може з'їсти стейк, про що сама розповідала в інтерв'ю. Відомо, що молода мама додала у свій раціон відвари з суперфудів. Вони, до слова, поповнюють в організмі дефіцит вітамінів і мікроелементів.

П'є Меган  "зелений сік" — простіше кажучи, смузі з овочів і фруктів. У хід йдуть  яблука, селера, лимон, імбир, вівсяне молоко. Головне — не додавати цукор.

Що ж стосується фізичних вправ, то Меган активно займається пілатесом і йогою. Річ у тім, що вправи, які спрямовані на розтяжку, не тільки повертають тілу гнучкість, але й підтягують м'язи, стимулюючи обмінні процеси в організмі. Жирові клітини, звичайно ж, теж спалюються! У результаті не тільки "тануть" зайві кілограми, але й зникають набряки, від яких страждає багато жінок після пологів.

Крім того, Меган довіряє альтернативній медицині й навіть збиралася народжувати первістка вдома. Але такі ідеї тоді точно не сподобалися королівській родині. Але тепер, у вигнанні в Америці, їй можна все!  

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Меган Марк вийшла в світ вперше після народження доньки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини