Головна Новини Зірки персона Як Кіркоров виглядає в реальному житті: в Мережі показали відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Кіркоров виглядає в реальному житті: в Мережі показали відео

Напередодні співак опублікував на сторінці в Instargam знімок, на якому показав оголений і підтягнутий торс

9 червня 2021, 10:55 comments1839
Поділіться публікацією:

У Мережі з'явився відеоролик, на якому продемонстрована справжня фігура популярного російського виконавця Філіпа Кіркорова. Виявляється, що фотографії, якими ділитися співак в соцмережах, не зовсім відповідають дійсності, пише видання OBOZREVATEL.

Як Кіркоров виглядає в реальному житті: в Мережі показали відео

Філіп Кіркоров - фото з відкритих джерел

Напередодні Кіркоров опублікував на сторінці в Instargam знімок, на якому показав оголений і підтягнутий торс. Однак в Telegram-каналі "Тільки нікому" оприлюднили відео, де видно кругленький живіт знаменитості.

У своєму акаунті Кіркоров з густою рослинністю на грудях позував на пляжі в Об'єднаних Арабських Еміратах в яскравих шортах і з голим торсом.

Як Кіркоров виглядає в реальному житті: в Мережі показали відео - фото 2

"Очікування / реальність. У своєму інстаграмі і чужому", — підписали ролик в мережі.
Як Кіркоров виглядає в реальному житті: в Мережі показали відео - фото 3

Нагадаємо, що гучний скандал з російським співаком Філіпом Кіркоровим, як виявилося, назавжди поставив крапку на продюсерської роботи відомого в Україні продюсера Нателлою Крапівіною. Вона вже багато років співпрацює з відомою в нашій країні й на території колишнього СНД співачкою Світланою Лободою. Ще раніше, гостра на язик продюсер, російську премію МУЗ-ТВ назвала "цирком виродків". Дісталося і Філіпу Бедросовичу. Очевидно, це була заготована відповідь на звинувачення королем російської естради команди Світлани Лободи в плагіаті номера Бейонсе.

Далі було ще більше. Філіп опублікував на своїй сторінці в Інстаграмі своє фото з артистом, екс-коханим Ольги Бузової Давидом Манукяном, якого більше знають як DAVA. Коментар від Крапівіної з'явився негайно. Вона сказала що це, паноптикум в чистому вигляді. Ще прикро зазначила, що "раніше на Кавказі таких розчленовували на шашлики". Філіп Бедросович образився не на жарт. У своєму відеозверненні він зазначив, що не сприймає будь-які форми дискримінації.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини