Головна Новини Зірки персона Як переможець "Холостячки" зумів виїхати до США: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як переможець "Холостячки" зумів виїхати до США: з'явилися нові подробиці

Комік і ведучий Андрій Рибак розповів, як його другові та колезі Олександру Еллерту вдалося виїхати з України до США.

17 березня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Знаний  в нашій країні  комік і телеведучий Андрій Рибак, що відомий за  участю в реаліті-шоу "Холостячка",  відверто пояснив вчинок  свого друга і колеги  Олександра Еллерта, якому вдалось підкорити серце акторки Ксенії Мішиної і  перемогти в шоу. Відповідаючи на питання Слави Дьоміна, Андрій Рибак  розказав, як його друг виїхав  за кордон і влаштувався в Сполучених Штатах.

Як переможець "Холостячки" зумів виїхати до США: з'явилися нові подробиці

Олександр Еллерт (фото з відкритих джерел)

"Я не погоджуюся зі словом "втеча". По-перше, він був тут і на початку повномасштабного вторгнення, він був в Україні. Він законно виїхав. У нього, здається, щось або астма, або велика проблема з диханням. Це правда. Він, бувало, якщо пробігав і звідкись повертався, ми піднімалися на 3-4 поверх додому, у нього була така хрипуча задишка. Він нічого з цим не робив. Продовжував курити. Я знаю, що в нього є всі потрібні документи, він законно виїхав. Не так, типу, що я волонтер, поїду куплю дрон і не повернуся", — зазначив український комік.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, як відомий хореограф виїхав за кордон під час війни. Українська зірка хореографії   Влад Яма, як тільки  почалось  повномасштабне  російське  вторгнення з родиною  вихав до  США, де  сидить  вже майже два роки. Як  повідомляють,   танцюрист незаконно перетнув  український кордон. 

За словами інсайдера для  видання "Обозреватель", Влад Яма  підкупив хабарем  прикордонників, і через те   він таки виїхав. Співрозмовник  медіа ще повідомив, що  артист мав намір  будувати кар'єру в  Америці, але  це йому не вдалось.

З цієї причини  танцівник  має плани щодо  повернення в Україну, щоб  тут знову розпочати заробляти гроші і добудовувати свій будинок.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини