Головна Новини Зірки персона Як "похорон авторитету": в Мережі пожартували над шкільною лінійкою дітей Пугачової та Галкіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Як "похорон авторитету": в Мережі пожартували над шкільною лінійкою дітей Пугачової та Галкіна

Двійнята йдуть до другого класу

1 вересня 2021, 15:34
Поділіться публікацією:

Популярний російський телеведучий і гуморист Максим Галкін оприлюднив у своєму Instagram відеоролик, на якому його дружина Алла Пугачова веде дітей Гаррі і Лізу на шкільну лінійку. Двійнята йдуть до другого класу. Користувачі соціальної мережі відреагували на подію, пожартувавши в коментарях, передає УНІАН.

Як "похорон авторитету": в Мережі пожартували над шкільною лінійкою дітей Пугачової та Галкіна

Максим Галкін та Алла Пугачова - фото з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що Пугачова з'явилася в темному вбранні, поверх якого одягла білий напівпрозорий кардиган. Доповнила вона такий образ чорним капелюхом і черевиками в тон.

Її чоловік Максим Галкін показав уривок з відео, на якому видно автомобілі, припарковані біля школи. Всі машини чорного кольору і більшість з них — дорогі моделі. Мабуть тому користувачі Мережі почали жартувати, що захід більше схожий не на шкільну лінійку, а на "похорон авторитету".

Як ”похорон авторитету”: в Мережі пожартували над шкільною лінійкою дітей Пугачової та Галкіна - фото 2

"Судячи з авто дуже високий рівень знань", "Тачки на підбір", "По машинах схоже на похорон авторитету", "Весь російський автопром в одному відео", "Красиво жити не заборониш", — писали користувачі в коментарях під відео.

Раніше видання "Коментарі" писало, що дружина Дмитра Монатіка Ірина в мережі поділилася фото з синами, яким належить зробити новий етап в житті, адже вони йдуть в перший клас. У своєму Facebook дівчина виклала фото з Платоном і Данилом, зроблене в дзеркалі ліфта. На знімку дружне сімейство посміхається, а молодший син тримає в руках м'яку іграшку динозавра.

Дружина Дмитра Монатіка зазначила, що поки глава сімейства зайнятий тим, що радує світ своєю чудовою музикою, його сини готуються здійснити новий крок в житті, адже перед ними відкривається багато небаченого раніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини