Головна Новини Зірки персона Кевіна Спейсі госпіталізували: що відомо про ситуацію зі здоров’ям зіркового актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Кевіна Спейсі госпіталізували: що відомо про ситуацію зі здоров’ям зіркового актора

Актора Кевіна Спейсі забрали до лікарні з підозрою на серцевий напад.

5 жовтня 2023, 17:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час Ташкентського міжнародного кінофестивалю у Кевіна Спейсі заніміла ліва рука, що є однією з ознак серцевого нападу. Актора швидко доставили до відділення реанімації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання LA Times.

Кевіна Спейсі госпіталізували: що відомо про ситуацію зі здоров’ям зіркового актора

Кевіна Спейсі госпіталізували в Узбекистані. Фото з відкритих джерел

З Кевіном Спейсі стався неприємний інцидент в Узбекистані, куди запросили актора місцеві режисери. Під час відвідин мавзолею Гур-Емір у Самарканді актор відчув, що у нього заніміла ліва рука на деякий час. Через підозру у можливому серцевому нападі актора госпіталізували у місцевій лікарні. Після проведення усіх аналізів лікарі виявили, що життю Спейсі нічого не загрожує.

"Я, звичайно, вдячний, що це не щось серйозніше. Але це також змусило мене по-справжньому зупинитись і подумати про те, наскільки крихке життя для всіх нас", — сказав Кевін Спейсі.

За словами Спейсі важливо, щоб усі люди підтримували один одного і робили усе можливе для наступного покоління.

Нагадаємо, що у липні 2023 року зірку серіалу "Картковий будинок" визнали невинним у сексуальних домаганнях. Присяжні радились понад 12 годин для оголошення свого рішення. Кевіна Спейсі підозрювали щонайменше у сексуальних домаганнях з чотирма чоловіками у період з 2001 по 2013 рік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що актор, який грав роль Дамблдора у фільмі про Гаррі Поттера помер від пневмонії у віці 82 років. За словами сім'ї це сталось на лікарняному ліжку поруч з його рідними.

Також "Коментарі" писали про популярного голлівудського актора, який зробив скандальну заяву про підтримку російської культури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини