Головна Новини Зірки персона Як виглядає елітний особняк Софії Ротару під Києвом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає елітний особняк Софії Ротару під Києвом (ВІДЕО)

У ньому артистка проводить більшу частину свого часу

27 січня 2021, 20:01 comments1401
Поділіться публікацією:








У ЗМІ показали, як виглядає заміський будинок під Києвом 73-річної української артистки Софії Ротару. Зірка проводить в ньому багато часу після того, як почалася пандемія коронавірусу. Про це пише "Країна. Юа".

Як виглядає елітний особняк Софії Ротару під Києвом (ВІДЕО)

Софія Ротару. Фото: gazeta.ru

Повідомляється, що особняк знаходиться в селі П'ятихатка Київської області по вулиці Солов'яненка. Це на кордоні двох сіл, які розташовані досить далеко від траси, в сосновому гаю. У будинку немає прямого виходу до водойми.

Зате навколо житла росте багато хвойних дерев. У своєму саду Софія Ротару посадила елітні блакитні ялини, туї, а також інші декоративні рослини.

У матеріалі йдеться, що площа будинку української співачки становить 1412 квадратних метрів. Купила Ротару його ще близько 15 років тому. Спочатку був дерев'яний зруб, який пізніше обклали цеглою. Зараз же будинок має трохи кутасту форму, є кілька рівнів.

Під час зйомок котеджу у дворі стояв припаркований Range Rover, на якому їздить співачка. Також можна помітити, що з труби над камінним залом будинку йшов дим.

Варто також зазначити, що по сусідству із зірковим особняком розташовані не менш красиві і шикарні палаци. Деякі з них ще перебувають на етапі будівництва.


Як повідомляло видання "Коментарі", Софія Ротару вразила молодістю і красою. Українська співачка Софія Ротару, якій цього літа виповнилося вже 73 роки, не перестає приємно радувати своїх фанатів вічною красою і завжди доглянутим і свіжим зовнішнім виглядом. Так, її син Руслан Євдокименко на своїй сторінці в соціальних мережах опублікував знімок із зірковою мамою, який зібрав безліч приємних коментарів і компліментів від користувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини