Головна Новини Зірки персона Як виглядає син Емілі Ратаковскі: перше фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає син Емілі Ратаковскі: перше фото

Американська модель Емілі Ратаковскі перестала приховувати обличчя свого піврічного сина Сільвестра

3 жовтня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

30-річна американська знаменитість Емілі Ратаковскі нарешті перестала приховувати обличчя свого маленького сина й опублікувала фотографію малюка у своїй Instagram-stories.

Як виглядає син Емілі Ратаковскі: перше фото

Емілі Ратажковскі / Фото: @emrata

Якщо раніше модель публікувала фотографії, показуючи тільки ніжки, ручки або потилицю свого первістка, то днями вона вирішила познайомити його зі своєю багатомільйонною аудиторією. На кадрі піврічний Сильвестр сидить у блакитний в'язаній кофтині з написом "SLY", бордовій кепці, підгузку й коричневих носочках і здивовано на когось дивиться. На фотографії Емілі залишила напис: "Ти — ангел".

Зазначимо, що супермодель намагається приховувати своє особисте життя від громадськості, тому не часто публікує сімейні кадри. Однак шанувальники були в захваті від того, що вона показала їм обличчя свого спадкоємця.

Як виглядає син Емілі Ратаковскі: перше фото - фото 2

Це перша дитина Емілі та її чоловіка Себастьяна Бір-МакКларда. Про вагітність зірки стало відомо у жовтні 2020 року, коли вона продемонструвала свій кругленький животик на відео, знятому для модного журналу Vogue.

Нагадаємо, що американська супермодель Емілі Ратаковскі швидко прийшла у форму після пологів, чим приголомшила своїх фоловерів. Знаменитість похвалилася стрункою талією і плоским животом у бікіні через місяць після народження сина.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Емілі Ратаковскі показала підписникам фотографії зі свого таємного весілля з актором Себастьяном Бір-МакКлардом, яке відбулося 23 лютого 2018 року.

Читайте також, зірка Емілі Ратаковскі показала свою фігуру у 14-річному віці, опублікувавши фотографію в купальнику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини