Головна Новини Зірки персона Яка співачка забрала головні нагороди музпремії BRIT Awards
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка співачка забрала головні нагороди музпремії BRIT Awards

Британська виконавиця Адель на престижній музичній премії BRIT Awards отримала одразу три головні премії

9 лютого 2022, 12:40
Поділіться публікацією:

33-річна британська співачка Адель стала тріумфатором престижної музичної премії BRIT Awards, яка відбулася у вівторок, 8 лютого, у Лондоні. Про це повідомляється на офіційній сторінці премії у Twitter.

Яка співачка забрала головні нагороди музпремії BRIT Awards

Адель / Фото: @adele

На щорічну церемонію зібралися найкращі представники музичної індустрії, які похвалилися своїм розкішним вбранням на червоній доріжці та забрали свої заповітні статуетки. Але головні нагороди BRIT Awards забрала додому Адель.

Виконавиця здобула перемогу в номінаціях "Музикант року", "Пісня року" та "Альбом року". Її композиція "Easy on Me" вийшла у листопаді минулого року та випередила безліч інших хітів, наприклад, "Bad Habits" музиканта Еда Ширана та "Heat Waves" рок-гурту Glass Animals.

А її альбом "30" став продаваним за 2021 рік всього через шість тижнів після старту продажів (продано понад 600 000 копій). А нагорода "Музикант року" вручалася вперше, вона змінила категорії "Найкращий виконавець" та "Найкраща виконавиця".

Також заповітні статуетки отримали: співачка Біллі Айліш у номінації "Найкращий міжнародний артист", співачка Дуа Ліпа у категорії "Найкращий поп-виконавець", Ед Ширан став найкращим автором пісень, а найкращим британським гуртом — Wolf Alice.

Нагадаємо, що британська виконавиця Адель розповіла, як їй вдалося схуднути на десятки кілограмів, не вдаючись до хірургічних процедур.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Аліна Паш із Закарпаття удостоєна музичної премії Music Moves Europe Awards 2022 як виконавиця пісень. Україна вдруге виходить на такий рівень визнання творчості музикантів. У 2021 році таку премію здобула відома реперка Аlyona Аlyona.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини