Головна Новини Зірки персона Які голлівудські знаменитості втратили свої мільйони
commentss НОВИНИ Всі новини

Які голлівудські знаменитості втратили свої мільйони

Опубліковано список знаменитостей, які зіткнулися з фінансовими труднощами і втратили мільйони доларів

29 серпня 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

У знаменитостей теж можуть бути проблеми з фінансами, а все тому, що деякі зірки витрачали гроші так, наче їх слава і популярність будуть вічними, а вони — завжди популярними. Через це вони зазнали серйозних збитків. Хто ж потрапив у фінансову пастку?

Які голлівудські знаменитості втратили свої мільйони

Які голлівудські зірки стали банкрутами. Фото: ya.clan

Ніколас Кейдж

Американський актор, зірка фільму "Скарб нації" був одним із найбільш затребуваних акторів Голлівуду зі статком у 150 мільйонів доларів. І, звичайно ж, він не економив кошти, а витрачав їх на досить ексцентричні речі, наприклад, на череп динозавра, вік якого 7 мільйонів років. Але незабаром актор опинився в складній ситуації, він не платив податки й заборгував понад 6 мільйонів доларів. Йому довелося оголосити про банкрутство і продати частину свого майна.

Кортні Лав

Актриса, дружина Курта Кобейна успадкувала від нього кругленьку суму (понад 27 мільйонів доларів). Але витратила вона їх на вечірки й наркотичні речовини, тому незабаром грошей не стало. Протягом кількох років Кортні Лав розв'язує юридичні проблеми.

Уеслі Снайпс

Зірка фільмів "Блейд" також ухилявся від податків протягом кількох років. Більш того, Уеслі подав неправдиві дані у своїх деклараціях, після чого був засуджений до трьох років позбавлення волі, але у 2013 році його випустили з в'язниці й перевели під домашній арешт.

MC Hammer

Американський репер витрачав набагато більше, аніж заробляв. У нього було кілька особняків і шикарні автомобілі. Але в 1996 році він був змушений продати левову частку свого майна, щоб виплатити 13-мільйонну заборгованість.

Майк Тайсон

Відомий боксер також невміло розпоряджався своїми фінансами, він витратив понад 300 мільйонів доларів на автомобілі, ванни із золота, бенгальських тигрів і т.д. Після цих божевільних витрат Тайсон подав заяву про банкрутство у 2003 році, заборгувавши 10 мільйонів доларів податковій службі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у кого зі знаменитостей є особистий острів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

29 серпня 2021, 23:18

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини