Головна Новини Зірки шоу бізнес У кого із знаменитостей є особистий острів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У кого із знаменитостей є особистий острів (ФОТО)

Скільки коштують острова голлівудських зірок

10 липня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

У списку володінь деяких голлівудських зірок є цілі власні острови, де вони, найчастіше, проводять свої відпустки. Ми розповімо про п'ять таких знаменитостей, а також про те, у скільки їм обійшлася покупка островів.

У кого із знаменитостей є особистий острів (ФОТО)

Особисті острова голлівудських зірок - фото: з відкритих джерел

Ніколас Кейдж

Американський актор, нагороджений премією "Оскар" за кращу чоловічу роль в 1996 році. Знімався в таких відомих фільмах як: "Людина павук: Через всесвіти", "Примарний гонщик-2", "Джиу-джитсу: Битва за Землю" та інших.

У 2006 році актор придбав собі власний острів на Багамах Leaf Cay. Під час покупки зірку найбільше цікавила довжина берегової лінії. Вартість острова на той час становила 3 млн доларів.

У кого із знаменитостей є особистий острів (ФОТО) - фото 2

Джонні Депп

Популярний американський актор, режисер, продюсер і музикант. У 2008 році був нагороджений премією "Золотий глобус" за кращу чоловічу роль. Найвідоміші його ролі у фільмах: "Кошмари на вулиці В'язів", "Едвард руки-ножиці", "Пірати Карибського моря", Сонна лощина "," Аліса в задзеркаллі " та ін.

Власний острів Little Halls Pond на Багамах Джонні Депп придбав у 2005 році. На ньому є шість пляжів, пальмова лагуна, а також власна гавань. Вартість острова — 3,6 млн доларів.

У кого із знаменитостей є особистий острів (ФОТО) - фото 3

Леонардо Ді каприо

Зірка фільмів "Титанік", "Вовк з Волл-стріт", "Початок" та ін., купив власний острів Blackadore (Кариби) у 2005 році. Вартість острова на той час становила 1,75 млн доларів.

У кого із знаменитостей є особистий острів (ФОТО) - фото 4

Мел Гібсон

Австралійський і американський актор, який знімався у фільмах: "Нестримні 3", "Ігри умів", Кровний батько "і т.д.

У 2005 році придбав острів Mango, який обійшовся знаменитості в 9 млн доларів. Його площа становить 13 квадратних кілометрів. Mango є одним з найбільших приватних островів.

У кого із знаменитостей є особистий острів (ФОТО) - фото 5

Стівен Спілберг

Американський кінорежисер, сценарист і продюсер. Є режисером фільмів: "Щелепи", "Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега", "Парк юрського періоду" і т.д.

Стівен Спілберг придбав собі острів в португальському архіпелазі Мадейра. Однак про його вартість немає ніякої інформації.

У кого із знаменитостей є особистий острів (ФОТО) - фото 6




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини