Головна Новини Зірки персона Якими подарунками тішать себе українські блогери: Даша Квіткова показала прикрасу від всесвітньо відомого бренду Cartier
commentss НОВИНИ Всі новини

Якими подарунками тішать себе українські блогери: Даша Квіткова показала прикрасу від всесвітньо відомого бренду Cartier

Даша Квіткова поділилася в соціальних мережах світлиною ювелірної прикраси, яка коштує 75 тисяч гривень

10 квітня 2023, 12:45
Поділіться публікацією:

Блогерка, учасниця та переможниця дев’ятого сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова поділилася в соціальних мережах світлиною ювелірної прикраси, яку, як  вона зазначає — придбала нещодавно, пишуть "Коментарі", з посиланням на Instagram Квіткової. Як зауважила знаменитість, коштовний подарунок вона придбала сама, аби потішити себе.

 Якими подарунками тішать себе українські блогери: Даша Квіткова показала прикрасу від всесвітньо відомого бренду Cartier

Скільки коштують ювелірні прикраси Даші Квіткової

"Був поганий настрій, вирішила собі його підняти", — підписала блогерка фото з прикрасою.

Каблучка від Cartier, яку показала Квіткова,  коштує приблизно 75 тис. грн, як йдеться на офіційному сайті всесвітньо відомого бренду.  

До того, після розлучення з Добриніним, Квіткова час від часу  тішить себе такими презентами, й ділиться фотозвітами  із шанувальниками у соціальних мережах.

Окрім того, блогерка полюбляє купувати й біжутерію в українських брендів-початківців. До прикладу, одна пара сережок від kappie.accessories, які часто носить Квіткова, вартуватиме до 300 грн.

Зараз Даша проживає спільно зі своїм сонм Левом. У січні знаменитість заявила, що уже понад три тижні вона із Добриніним не проживають разом.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Дашу Астаф'єву запідозрили у вагітності: українська блогерка та співачка в усьому зізналася у соціальних мережах.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, Тодоренко хоче покинути Росію, однак боїться насильства з боку чоловіка та свекра, — блогер.
Читайте також на сайті "Коментарі", "безпідставний та абсолютно дикунський вирок": блогерка про справу Євгена Дихне. В Україні засудили колишнього керівника аеропорту "Бориспіль", який перетворив напіврозвалене підприємство в європейський транспортний хаб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини