Головна Новини Зірки персона Юрій Горбунов показав ніжне фото зі своїм новонародженим сином
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрій Горбунов показав ніжне фото зі своїм новонародженим сином

Ведучий показав свого сина

20 серпня 2021, 20:45 comments1006
Поділіться публікацією:

Юрій Горбунов, ведучий провідних телевізійних шоу, показав своїм прихильникам перше фото з сином, який тільки народився. Другого хлопчика подарувала щасливому батьку дружина та телевізійна зірка Катерина Осадча. Фото з новонародженим тільки з’явилось в соціальній мережі Instagram, як шанувальники почали  вітати зіркову родину з поповненням.

Юрій Горбунов показав ніжне фото зі своїм новонародженим сином

Ведучий показав перше фото із сином (фото з відкритих джерел)

Телеведучий дуже проникливо підписав фото з крихіткою-сином: "Ось він – наша ніжність". 

Актор не дуже поширювався, де народжувала дружина, лише зазначив, що фотографувались в одній з київських лікарень. Світлина з Горбуновим-молодшим за годину зібрало рекордну кількість лайків: 30 тисяч.

Юрій Горбунов показав ніжне фото зі своїм новонародженим сином - фото 2

Ще одна зіркова ведуча і багатодітна мама привітала колегу. Щирі слова залишила  працівниця  ТСН, що на телеканалі "1+1" Марічка Падалко.

 "Вітаю, татусь", – коментувала радісну подію  журналістка.

Довідково: зіркові тележурналісти  Юрій Горбунов і Катя Осадча одружилися у лютому 2017 року. Пара приховувала свою закоханість, як і створення нової родини. Відома дружина подарувала чоловіку сина в лютому  2017 року. Його назвали Іванком.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Катя Осадча народила третього синаВедуча Катя Осадча, яка днями відзначала гендер-паті на честь ще не народженого малюка, вразила фанатів новим фото з пологового будинку. На ньому зірка каналу 1 + 1 показала, як чіпає маленькі пальчики свого новонародженого сина, який вирішив з'явитися на світло в велике свято — Яблучний Спас. На зворушливому фото Осадча показала тільки ручку малюка і свою. Хлопчик одягнений в красивий костюм в дрібний горошок. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини