Головна Новини Зірки персона Юрій Горбунов розповів як назвали новонародженого сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрій Горбунов розповів як назвали новонародженого сина

З іменем для найменшого члена родини батьки вже визначилися

10 вересня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Юрій Горбунов поділився як подружжя назвало новонародженого сина. Про це повідомляє ТСН.

Юрій Горбунов розповів як назвали новонародженого сина

Батьки малюка розповіли як назвали його, фото з відкритих джерел

Спочатку в них було кілька варіантів імені для сина, однак вибрали найкращий. Ім'я мелодійно  звучить разом з прізвищем та по-батькові.

Тож назвали молодшого сина Данилом. За словами батька, Даньою хлопчика не називатимуть навіть в родинному колі, максимум Данилко. На думку батьків новонародженого, Горбунов Данило Юрійович гарно звучить.

Данило в сім'ї другий син, він народився за кілька днів до того, як його батьку Юрію Горбунову виповнився 51 рік. Хлопчик народився на християнське свято 19 серпня, а 24 серпня Юрій Горбунов святкував свій день народження. В родині є 4-річний син Іван.

Катерина Осадча має старшого сина Іллю, якому вже виповнилося 19 років.

У день народження молодшого сина Катерина Осадча написала у соцмережі, що вона стала мамою трьох синів та подякувала чоловіку за підтримку. Телеведуча зазначила, що в них виходять гарні хлопці.

Як повідомляв портал "Коментарі", актор українського серіалу нарешті одружився із коханою. Пара була в стосунках три роки й зіграла весілля за два дні. Дівчина зізналася, що у них не було ані плаття, ані костюму, ані обручок — все виготовили за добу. Сукню наречена замовляла у весільному салоні в Мукачево.

Ми також писали, що Юрій Горбунов показав ніжне фото зі своїм новонародженим сином. Світлина з Горбуновим-молодшим у київській лікарні за годину зібрала рекордну кількість лайків: 30 тисяч. Телеведучий дуже проникливо підписав фото з крихіткою-сином: "Ось він – наша ніжність".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

11 вересня 2021, 15:47

Рекламирует азартные игры, зарабатывает фактически на «чужом горе»


Новини