Головна Новини Зірки персона З ким проведе Новий рік Дмитро Комаров
commentss НОВИНИ Всі новини

З ким проведе Новий рік Дмитро Комаров

Новорічну ніч Дмитро Комаров проведе з найріднішою людиною

31 грудня 2020, 22:30
Поділіться публікацією:

Цього року ведучий популярної програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відклав всі свої справи та зйомки аби провести новорічні свята з коханою дружиною. Сумісні фотографії закохані одночасно виклали на свої інстраграм-сторінки.

З ким проведе Новий рік Дмитро Комаров

Відомо з ким проведе новорічну ніч Дмитро Комаров. Фото: gordonua.com

Пара відпочиває в тропічних широтах. На фотографіях видно радість закоханих. Попри те, що їх відпочинок проходить в теплій країні, це не завадило подружжю нарядити ялинку. Своє новорічне дерево вони розмістили прямо на пляжі.

"Новий рік до нас мчить. Вже традиційно 31 грудня роблю паузу в експедиції і зустрічаюся з коханою дружиною. Ось, прилетів з "іншої планети", попереду кілька деньків перезавантаження — і знову за роботу", — написав журналіст.

Ведучий повідомив, що він вдячний 2020 року. Якби цей рік був іншим, більшість громадян не знали б, яке бажання загадати в новорічну ніч.

Дмитро Комаров закликав своїх підписників частіше посміхатися, навіть попри те, що на обличчі захисна маска. Адже всі емоції, які ви виражаєте, видно через неї.

"Давайте протягувати руку, якщо комусь рядом потрібна допомога. Чи не проходити повз. Чи не лаятися і не сваритися. Взагалі не звертати увагу на дрібниці типу подряпини на екрані телефону або порваного одягу", — закликав Комаров.


Нагадаємо, що напівоголена MARUV здивувала фанатів зухвалим образом снігуроньки. На світлинах дівчина одягнена у червоне боді та яскраві панчохи такого ж кольору. На руках у зірки — червоні рукавички, на голові — святковий капелюх Санти. Волосся у Марув теж червоного кольору.

Також сайт "Коментарі" розповідає, яка погода буде першого січня в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини