Головна Новини Зірки персона Напівоголена MARUV здивувала фанатів зухвалим образом снігуроньки
commentss НОВИНИ Всі новини

Напівоголена MARUV здивувала фанатів зухвалим образом снігуроньки

MARUV показала снігуроньку 21 століття

30 грудня 2020, 18:20
Поділіться публікацією:

Скандальна українська виконавиця MARUV порадувала шанувальників передноворічною фотосесією. Цього разу співачка стала сучасною та звабливою снігуронькою для дорослих. Фото зі зйомок MARUV опублікувала на особистій Instagram-сторінці.

Напівоголена MARUV здивувала фанатів зухвалим образом снігуроньки

MARUV показала відверті передноворічні фото. Фото: instagram.com/maruvofficial

Фотосесія вийшла дуже відвертою. На світлинах дівчина одягнена в червоний боді та яскраві панчохи такого ж кольору. На руках у зірки — червоні рукавички, на голові — святковий капелюх Санти. Волосся у Марув теж червоного кольору.

Мінімум одягу підкреслює красиву фігуру співачки.

Ще на одному фото MARUV сидить на колінах у молодого та стильного Санти Клауса в темних окулярах. На задньому фоні красуються дві привабливі дівчини у чорних нарядах.

Підписники оцінили фотографії епатажної співачки. Під постами одразу з'явилися позитивні коментарі: "Яка красуня", "Вау, круто", "Червоний вам личить", "Аня, ви блискучий діамант серед навколишньої буденності і прісності", — написали шанувальники.

Напівоголена MARUV здивувала фанатів зухвалим образом снігуроньки - фото 2

Нагадаємо, що раніше популярну актрису, зірку американського ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон розкритикували за новорічну ялинкову іграшку. На своїй сторінці в Instagram-Stories знаменитість опублікувала фотографію дерев'яної ялинкової іграшки на якій було написано "Наша перша пандемія 2020". Але актриса не уточнила, була це її іграшка, або вона просто десь її побачила. Фоловери зірки відразу ж розкритикували цей знімок, зазначивши, що "відзначати" пандемію, в результаті якої загинуло дуже багато людей, неприпустимо і нетактовно.

Також сайт "Коментарі" розповідає, що Андрій Данилко ледь не програв свою квартиру на Хрещатику. Як це сталося, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Павло

31 грудня 2020, 22:44

Огидна розпусниця!


Новини