Головна Новини Зірки персона "З прапором на шиї та хітом російською": Лободу захейтили за виступ на концерті (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"З прапором на шиї та хітом російською": Лободу захейтили за виступ на концерті (ВІДЕО)

Світлана Лобода оскандалилася на одному з концертів.

7 серпня 2023, 21:10
Поділіться публікацією:

  Українка  Світлана Лобода  попала в скандал під час   одного зі своїх  вступів. Співачка, що ще до початку війни  активно  давала концерти на території  РФ, виступала, виконуючи  російськомовні хіти,  ще й обмотана   прапором України.

"З прапором на шиї та хітом російською": Лободу захейтили за виступ на концерті (ВІДЕО)

Світлана Лобода (фото з відкритих джерел)

Фрагмент  власного виступу Лобода  оприлюднила   на своїй сторінці в мережі. На відео можна побачити, як  вона  співає  трек  "40 градусов"  в дуже  відвертому вбранні, і тут же  глядач  із залу дав Світлані   жовто-блакитний прапор.  Зірка обгорнула ним  собі  плечі та продовжила  виконувати хіт на російській.

Цю історію  "рознесли" навіть російські видання.  В телеграм-каналі  "Самые СЛИВки" заявили, що на відеоролику  чітко помітний  "еталонний патріотизм" Лободи.

"З голою ж*пою... у голому купальнику, із прапором на шиї та хітом російською", — написали  представники каналу.

Але на цьому  Світлана не зупинилась. На цьому ж концерті  вона огорнула себе  накидкою, наче прапором  України та   присвятила свій виступ   "випробовуванням  та силі  людей".  Свою промову   співачка теж   виголосила на  російській  мові.

"Картина маслом: Світлана Лобода у накидці із колекції "Я ПАТРІОТКА" зі сцени у Ніцці розповідає про "непростые испытания" українців, а глядачі із залу їй кричать "українською". Якщо базові речі так і не дійшли, то хоч ти прапором з голови до ніг обмотайся — не допоможе", — коментують виступ співачки на каналі  "Культурна прачечна".


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лобода відкрила центр допомоги постраждалимСпівачка розповіла, що їй щодня пишуть люди, які пережили справжній жах. Вона зізналася, що плаче, читаючи ці листи. Тому вона вирішила, що не може стояти осторонь та хоче допомогти.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини