Головна Новини Зірки персона За крок до фіналу: проект залишив чоловік, якому холостячка не пробачила стосунки на стороні
commentss НОВИНИ Всі новини

За крок до фіналу: проект залишив чоловік, якому холостячка не пробачила стосунки на стороні

Ксенія Мішина постійно сумнівалася в його "люблю"

12 грудня 2020, 12:47
Поділіться публікацією:

У восьмому випуску популярного телешоу "Холостячка", актриса Ксенія Мішина попрощалася з коміком Андрієм Рибаком. Незважаючи на те, що з самого початку проекту чоловік був в числі фаворитів акторки, вона не змогла пробачити йому стосунків на стороні, а також засумнівалася в щирості його почуттів. Таким чином у фіналі боротися за серце Ксенії Мішиной будуть сценарист Олександр Еллерт і бізнесмен Олексій Тригубенко.

За крок до фіналу: проект залишив чоловік, якому холостячка не пробачила стосунки на стороні

ФОТО: З відкритих джерел

У минулому випуску шоу, холостячка знайомилася з сім'єю чоловіків. Олексій познайомив Ксенію зі своїми ідеальними батьками, Олександр з 12-річною дочкою Елею, а Андрій — з матір'ю і сестрою. І хоч Андрій Рибак влаштував Мішиній дуже теплу романтичну зустріч — з квітами і приємними сюрпризами, а знайомство з близькими відбулося душевно, холостячка прийняла рішення відправити чоловіка додому.

Під час церемонії троянд Ксенія Мішина зізналася, що постійно сумнівається в почуттях Андрія Рибака, а також думає, що він здатний швидко захоплюватися іншими жінками. У попередніх проектах актриса дізналася, що незадовго до проекту у чоловіка були серйозні стосунки.

"Я постійно сумнівалася в його" люблю "", — прокоментувала акторка.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що холостячка вже проживає спільно з переможцем проекту , і в Мережі з'явилися докази цього. Користувачі впевнені, що обранцем Ксенії Мішиной став сценарист студії "Квартал 95" Олександр Еллерт. Уважні шанувальники звернули увагу на інтер'єр квартири, з якої холостячка веде прямі ефіри. Схожий диван і кухонний гарнітур фанати запримітили на відео і Олександра Еллерта.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини