Головна Новини Зірки персона Залужний відмовив українську співачку від служби в ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний відмовив українську співачку від служби в ЗСУ

Камалія розкрила, чому відмовилася від служби в ЗСУ: діти та розмова із Залужним стали вирішальними

7 серпня 2024, 16:28
Поділіться публікацією:

Відома українська співачка Камалія, яка збиралася стати снайпером в українській армії на початку війни, вирішила не йти на фронт. Вона прийняла це рішення після розмови з Валерієм Залужним, тодішнім головнокомандувачем ЗСУ, який переконав її, що вона може принести більше користі, залишаючись поза бойовими діями.

Залужний відмовив українську співачку від служби в ЗСУ

Камалія зізналася, чому не поповнила лави ЗСУ

"Мене навіть Залужний відмовив. Мені Залужний сказав: "Ти набагато більше зробиш і робиш зараз, ніж ти підеш на фронт", — згадала знаменитість.

Основним фактором, який зупинив Камалію, стали її діти – 10-річні доньки Арабелла та Мірабела. Співачка усвідомила, що не може залишити їх на тривалий період без материнської підтримки та піклування.

"Мене зупинили діти, бо коли ти можеш виїжджати з країни лише у певний період, це зовсім інше, — ділиться Камалія. — Я почала розуміти, що мої діти, які залишилися без матері, переживуть це дуже важко.

Наразі співачка активно займається волонтерством, допомагаючи нужденним та підтримуючи військові зусилля на різних рівнях. Крім того, її двоюрідна сестра та брат взяли до рук зброю та стали на захист України.                                                                                                                                 

Раніше “Коментарі” писали, що Іван Дорн, відомий український співак, після втечі з України через війну вирішив виступати перед російською аудиторією. За повідомленнями Telegram-каналу, співак почав купувати замовлення на корпоративи від росіян. Дорну заборонено давати концерти в РФ, тому він заспіває для оккупантів у Казахстані. За виступ співак отримає 45 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини