Головна Новини Зірки персона Жінкам Леонардо Ді Капріо не має бути більше 25 років? Інфографіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінкам Леонардо Ді Капріо не має бути більше 25 років? Інфографіка

Відомий актор покинув чергову дівчину. Існує цікава теорія

31 серпня 2022, 21:12 comments2501
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережі з'явилася інформація про чергове загадкове розставання Леонардо Ді Капріо з 25-річною моделлю Каміллою Морроне. Пара була разом чотири роки, і нічого не вказувало на те, що вони ухвалять рішення розлучитися. Хоча існує теорія, що розривом відносин став вік Морроне. 16 червня цього року їй виповнилося 25 років. Мабуть, вона вже була "старою" для Лео?

Жінкам Леонардо Ді Капріо не має бути більше 25 років? Інфографіка

Леонардо Ді Капріо покинув чергову дівчину. Фото з відкритих джерел

Коли Леонардо Ді Капріо став зустрічатися із Жизель Бюндхен, супермоделі було 18 років. Вони розлучилися, коли їй виповнилося 24. Аналогічно було з Ерін Хізертон – відома модель Victoria Secret. Подібне сталося і з Блейк Лайвлі, актрисою із серіалу "Пліткарка". Їхні стосунки з Лео були недовгими, і обом було лише 22 та 23 роки відповідно. Найдовше, п'ять років – з 2005 до 2010 року, Ді Капріо пов'язували з Бар Рафаелем. Ізраїльська красуня була любов'ю Лео до того, як їй виповнилось 25 років.

Каміла Морроне, американська актриса та модель, була ще однією дівчиною Леонардо Ді Капріо, з якою він став зустрічатися. На момент зародження стосунків дівчині було 21 рік. Із самого початку говорили, що їхні стосунки не мають шансів на успіх, хоча Ді Капріо взяв її навіть на Оскар у 2020 році.

Однак 16 червня цього року Камілле Морроні виповнилося 25 років. Разом з цим у їхніх відносинах почалася криза, яка закінчилася через чотири роки після початку відносин. Можливо, модель стала "старою" для 47-річного Ді Капріо? Існує теорія, що партнерам голлівудського ловеласа не може бути більше 25 років.

Жінкам Леонардо Ді Капріо не має бути більше 25 років? Інфографіка - фото 2

Камілла Морроне — ще одна колишня Леонардо Ді Капріо, яка має розбите серце, а в інтернеті вистачає коментарів про стосунки голлівудського актора з жінками. В останні роки були створені спеціальні графіки, за допомогою яких інтернет-користувачі підтверджують теорію, що Ді Капріо розлучається з партнерами, коли ті наближаються до 25 років.

Як ви думаєте це справді так чи просто цікавий збіг?

Раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що Бред Пітт побив Анджеліну Джолі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини