Головна Новини Зірки персона Зібров розповів, як реагує на російську мову
commentss НОВИНИ Всі новини

Зібров розповів, як реагує на російську мову

Український співак розповів, за що злиться на українську молодь

14 грудня 2023, 19:30
Поділіться публікацією:








Український співак Павло Зібров зізнався, що російська мова, яку він чує від молодих людей в українських містах, викликає у нього роздратування. Співак розповів, що не розуміє, чому молодь, яка вивчала у школах та університетах українську мову, продовжує спілкуватися між собою російською мовою, передає портал "Коментарі".

Зібров розповів, як реагує на російську мову

Зібров зізнався, що його дратує російська мова. Фото з відкритих джерел

За словами співака, його розчаровують молоді люди, які не переходять на українську мову, попри те, що у навчальних закладах їм викладали українською.

"Старші люди нехай говорять російською, нема претензій. А буває молодь, 12 років, підлітки. І я думаю: вас же вчила вже українська школа повністю українською мовою. Чи трапляються студенти, або люди, яким за 30 років. Чому ви зараз спілкуєтесь між собою російською?", — обурився Павло Зібров.

Співак розповів, що іноді робить зауваження, коли чує, як молодь у Києві спілкується російською мовою. Він також зізнався, що його дратують російські пісні.

"Я сіпаюся, коли чую російську мову. Мене дратує російська мова. Мене дратують російські пісні, коли я чую їх. У мене з'явилася огида до російської мови", – додав Павло Зібров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що музикант групи "Без обмежень" Сергій Танчинець висловив свою думку про українізацію. На думку музиканта, не потрібно ламати людей та примушувати їх переходити на українську мову. Він вважає, що потрібно створювати співгромадянам такі умови, щоби вони добровільно мали бажання говорити українською мовою. А ще, на його переконання, вирішити цю проблему в нашій країні можуть допомогти відомі особистості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 грудня 2023, 20:19

То он що головне! Російська лайка (навіть при спілкуванні у ЗСУ), гривню рублем називають, шансон у силових структурах - це пусте. 90%, особливо корумпована влада, попи, орди пропагандистів і вищиватників - ніби російські чи ватні консерви, ні війною не переймаються і живуть по старому. Така війна відбувається, а в них все постарому: одна мова в голові і як більше вкрасти та розкішно відпочити. Тому і потрібні революційні зміни. Міняти все старе лохміття так, щоб нічого не лишилось. Щоб по старому (звичному, комфортному, корупційному і брехливому) ніхто не зміг жити.


Новини