Головна Новини Зірки персона Зібров зізнався, чому "топить" Повалій
commentss НОВИНИ Всі новини

Зібров зізнався, чому "топить" Повалій

Зібров зізнався, що він при кожному зручному випадку цькує Повалій

11 січня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Популярний виконавець  Павло Зібров з розчаруванням повідомив про позицію Таї Повалій, яка стосується  війни в нашій країні. Він розповідає, що з Повалій та її чоловіком  вони товаришували  28 років Тепер   він  не може уявити, що його колега виступає  на концертах в Кремлі в той час, як РФ обстрілює її батьківщину.

Зібров зізнався, чому "топить" Повалій

Павло Зібров (фото з відкритих джерел)

"Після 2014 року відносини пішли вниз. Ми зрозуміли, що вони там сидять, працюють на всіх концертах. Риторика не дуже хороша про Україну. А 9 травня... Концерт з "Кремлівки" — в погонах всі генерали, полковники, і Тая виходить співати пісню "Рідна мати моя". У мене сльози на очах і клубок у горлі. Думаю: "Що ти робиш?" Ну, сказала б уже, що пальчик зламався або з горлом що-небудь. Збреши, але не роби цього. Це ж дивиться весь світ", — розповів співак  під час його розмови з  Григорієм Решетником.

Зібров стверджує,  що спочатку, як міг, намагався вплинути на  позицію достукатися до Повалій та  продюсера співачки  Ігоря Ліхути.  Проте  це не дало результату. Саме  з цієї причини  співак прийняв рішення  "мочити" колишніх друзів, використовуючи кожен зручний випадок.

"Російським артистам  — Лепсу, Кіркорову, Баскову — скасували концерти по всьому світу. Вони нарешті сидять у себе в облозі. А у Повалій залишився паспорт України, яку вона ненавидить. Їздять собі до Відня, куди завгодно! Їх пропускають, дають квитки. І одразу ж стають "українцями", "патріотами"... Ось за це мені прикро", — підсумував  виконавець і додав, аби  у  таких  зрадників відібрали документи України.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні відреагували на виступ Повалій у Росії, де вона заспівала "Червону руту". 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини